Condair DP

Affugtningssystemer til indendørs svømmehaller, wellness- og behandlingsområder.

Condair DP svømmehals-affugtere er baseret på et varmepumpeprincip. Varmen, der afgives af varmepumpekredsløbet, har den ekstra fordel, at den opvarmer det indendørs poolområde. Dette kan resultere i betydelige reduktioner af varmesystemets driftsomkostninger.

Hvorfor installere et affugtningssystem i en indendørs pool?

Omkring indendørs pools er der typisk en høj grad af vandfordampning, især i forbindelse med forhøjede lufttemperaturer, hvilket medfører en høj indendørs luftfugtighed og en trykkende atmosfære.

Hvis ikke luftfugtigheden reguleres, kan det blive ubehageligt at opholde sig i en indendørs swimmingpool, og det subtropiske klima kan medføre hjerte-kar-problemer. Der er desuden en risiko for, at kondensen på metalinventar, ydervægge eller glasoverflader fører til dannelse af skimmel, korrosion og mug. Dette kan eventuelt resultere i skader på bygningen med deraf følgende dyre renoveringer og forstyrrelser i driften til følge.

Et effektivt affugtningssystem, der aktivt sænker luftfugtighedsniveauet, sikrer en behagelig og komfortabel atmosfære for besøgende og medarbejdere, samtidig med at det bidrager til bygningens vedligehold.

Fordele med affugtning i svømmehaller og spa-områder:

 

  • Effektiv affugtning med recirkulerende luft

  • Energieffektiv takket være varmepumpeprincippet

  • Støjsvage ventilatorer

  • Korrosionsbestandig finish

  • Mange muligheder for en fleksibel anvendelse

  

Se vores andre affugtere her...