26.06.2023

Løn- & HR-medarbejder til spændende stilling

Har du erfaring med løn og lyst til at kombinere det med en alsidig HR-stilling? Hos Condair vil du blive den første dedikerede HR-medarbejder, og du får muligheden for at sætte dit præg på stillingen fra begyndelsen.

Vi er en mellemstor virksomhed i Danmark, som er en del af en schweizisk koncern, med fart over feltet, og derfor har vi mange bolde i luften. Vi er gode til at hjælpe hinanden og har fokus på at arbejde ud fra et helhedssyn, der rækker ud over egne opgaver.

Condair er kendetegnet ved en dynamisk og ligetil kultur, hvor medarbejderne har en optimistisk tilgang til at kunne løse opgaverne og imødekomme kundernes behov. Alle medarbejdere i Condair er yderst passionerede omkring det, de gør, og er gode til at dele viden, evner og idéer og dermed sparre med og hjælpe hinanden. Som HR-medarbejder i Condair vil du blive en vigtig del af finans-teamet.

Bred HR-funktion samt ansvaret for lønadministrationen

En af de vigtigste opgaver bliver at overtage ejerskabet for lønkørslen, så du varetager den månedlige udbetaling af løn via systemet Dataløn.

Lønfunktionen er forholdsvis strømlinet, og derfor vil langt størstedelen af dit arbejde være relateret til HR-opgaver samt andre finansopgaver.

Dine ansvarsområder

    • Ansvarlig for de daglige HR-opgaver i virksomheden
    • Vigtig spiller i onboard-processen af nye medarbejdere
    • Ansvarlig for lønudarbejdelsen fra A-Z, inkl. bogføring og rapportering
    • Personalejuridisk bistand til medarbejdere og ledelse
    • Håndtering af refusioner herunder sygedagpengerefusioner og lign.
    • Du får selvstændigt ansvar for alle HR-administrative processer. Du vil desuden have løbende samarbejde, sparring og tæt kontakt med ledere og medarbejdere lokalt og Condair Globale HR.
    • Bistå ledelsen med forskellige administrative opgaver, det kunne være møder, årsfester, besøg fra koncernen etc.
    • At være ’go to’ person vedr. spørgsmål om bl.a. løn, goder, ferie, pension mv.
    • Du bliver en del af finans-teamet med spændende opgaver inden for økonomi, bl.a. ved måneds- og årsregnskab.

    Om dig

    Du har erfaring med HR-opgaver, lønbehandling og økonomi. Du sætter en ære i, at der er styr på det grundlæggende og at være garant for, at kolleger og personaleinformation behandles med høj etik og professionalisme.

    • Lyst og evner til at udvikle HR-strukturer i organisationen
    • Du evner at arbejde selvstændigt og målrettet med egne opgaver
    • Du er imødekommende og samarbejdende
    • Du er god til at bevare overblik på tværs af systemer, mennesker og afdelinger
    • Du har en god økonomisk og systemmæssig forståelse og kan sætte dig ind i nye opgaver og processer.

      Ansættelsesvilkår

      Stillingen er på 30-37 timer om ugen.

      Der vil være en grundig introduktion til jobbet med dine dygtige kolleger, så du bedst og hurtigst muligt kan finde dig til rette og varetage dit job. Vi tilbyder dig en attraktiv lønpakke, der matcher dine kvalifikationer samt tilbud om en sundhedsforsikring.

      Er du interesseret?

      Du er velkommen til at ringe til rekrutteringspartner Torben Løvdal for yderligere information på telefon 3024 8852, ellers så send dit CV snarest muligt til e-mail tl@loevdal.dk

      Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet.

      Om Condair

      Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling. Condair sætter desuden standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger. Condair-gruppen eksporterer til mere end 50 lande over hele verden.

      Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre, biblioteker, produktionsvirksomheder mv. Vores løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug. Condair A/S er ejet af Condair i Schweiz, og gruppen har kontorer over hele verden. I Danmark er der 60 engagerede medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Ry og et salgskontor i Slagelse.





      Få et kig indenfor hos Condair i Ry

       

       

      Condair er totalleverandør af fugtstyring