Vær med i kampen mod influenzaspredning på arbejdspladsen

Efteråret er over os og dermed også influenzasæsonen og mange medarbejdere er ikke klar over at arbejdspladsens indeklima spiller en stor rolle i forhold til smittespredning og sygefravær.

Startskuddet til vores indeklimakampagne lyder snart og vi sætter derfor arbejdspladsernes luftfugtighed i søgelyset. Der er nemlig en klar sammenhæng mellem et dårligt indeklima med lav luftfugtighed og en øget risiko for smittespredning af luftbårne vira.

Det er desværre de færreste arbejdspladser som måler deres luftfugtighed og det bringer medarbejderne direkte i risikozonen for at blive smittet med luftbåren influenza vira eller forkølelse mens de er på arbejde, påpeger sygeplejerske og indeklimaekspert Jeanet Berg.

Viser hygrometret allerede nu under 40 procent?

Så skal du naturligvis ikke vente på nyhedsbrevet, men allerede i dag kontakte vores sygeplejerske og indeklimaekspert Jeanet Berg for yderligere vejledning.

Vores nyhedsbrev guider dig trin for trin

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev om indeklima og smittespredning og blive opdateret på hvornår der sker noget nyt indenfor indeklima. Vinteren igennem guider vi dig til hvordan du bruger hygrometret og forholder til tallene. Vi vil blandt andet holde jer opdateret omkring ændringer i arbejdstilsynets anbefalinger om indeklima og komme med gode tips til hvordan man håndterer en lav luftfugtighed om vinteren.

Læs mere om hvordan indeklimaet påvirker vores helbred....