11.12.2020

Vi søger en ny After Sales Supporter


   Brænder du for den gode kundeoplevelse, og yder du sublim service? Har du et teknisk mindset? Trives du i en alsidig arbejdsdag med after sales support, service og mange forskellige arbejdsopgaver? Så er du måske vores nye After Sales Supporter.

   Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling og sætter standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger. Condair-gruppen eksporterer til mere end 50 lande over hele verden. 

   Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre. Vores løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug.

   Condair A/S er ejet af Condair i Schweiz, og gruppen har kontorer over hele verden. I Danmark er der 45 engagerede medarbejdere fordelt på vores hovedkontor i Ry og vores kontor i Slagelse.

   Support, after sales og tovholder i en alsidig arbejdsdag

   Vi har travlt og ønsker at styrke vores serviceafdeling, og søger derfor en serviceminded medarbejder til vores after sales med base på vores kontor i Ry.

   Du skal sikre et solidt og givende forhold til vores kunder, så vi kontinuerligt vedligeholder vores position som en af verdens førende producenter inden for vores område.

   Du bliver en del af vores serviceteam og skal overordnet supportere vores kunder, rådgivende ingeniører og installatører. Du bliver opsøgende og proaktiv over for kunderne, og samtidig yder du support og back-up for dine kolleger. 

   Som After Sales Supporter arbejder du struktureret og salgsminded med fakturering og serviceaftaler i samarbejde med dine kolleger. Du er tovholder på tilbud og aktiviteter, og din arbejdsdag er alsidig med mange forskellige opgaver. 

   I dit daglige arbejde anvender du blandt andet CRM, SAP og Office-pakken som en naturlig del af hverdagen. 

   Erfaring i after sales support og et teknisk mindset

     Vi søger dig, der har minimum 3 års erfaring med after sales og support med tekniske produkter. Du kommer fra en lignende rolle og har erfaring i at tale med mange forskellige kunder. 

     Du har et teknisk mindset, som gør dig komfortabel med at tale med vores kunder, og det er naturligvis en fordel hvis du har erfaring fra ventilationsbranchen.

     Som person er du serviceminded og brænder for at yde support. Du er kommerciel og drives af det gode samarbejde med både med kunder og kolleger. Du arbejder struktureret og er vant til at fungere som tovholder i en afvekslende arbejdshverdag. Du er en teamplayer og trives med at være en del af et team, hvor alle bidrager.

     I stillingen kommer du til at tale med mange forskellige kunder, og derfor er det vigtigt, at du er imødekommende, velformuleret og kan kommunikere med mange forskellige typer kunder. 

     Vi er en international virksomhed, og forventer derfor at du er flydende i engelsk i skrift og tale. 

     En vigtig rolle i en international virksomhed

     Som After Sales Supporter hos Condair tilbyder vi:

     • En interessant jobmulighed i en vigtig og spændende rolle med masser af muligheder
     • Et job i en international, dynamisk koncern i vækst med produkter af høj kvalitet
     • Kompetente, engagerede kollegaer og sociale arrangementer i løbet af året.
     • En god lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring

      Interesseret?

      Hammer Andersen håndterer rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jannie Marie Kristensen på jmk@hammerandersen.com eller telefon 29628565. 

      Er du interesseret i stillingen, skal du søge her.

      Tilbage til nyheder