En serviceaftale fra Condair sikrer:


  • Forlænget levetid på anlægget

  • Effektiv drift

  • Servicebesøg som passer til dine behov

  • Erfarne, kompetente serviceteknikere

  • Forebyggende vedligehold

En Condair serviceaftale giver dig sikker drift

Servicebesøg giver din affugter og befugter optimale driftsbetingelser

Faste servicebesøg varetager din investering i fugtstyringsanlægget ved at sikre, at det kører effektivt og sikkert. Condairs serviceteknikere kører ud både på akutte tilkald og efter planlagte servicebesøg som en del af fordelagtige serviceaftaler.

Condairs serviceteknikere er trænet i at servicere alle fugtstyringsanlæg

Condair kan udføre specialiseret service på alle typer befugtnings-, affugtnings- og vandbehandlingsanlæg til fordelagtige priser. Det giver dig mulighed for at samle dine forskellige serviceydelser hos én leverandør.

Condairs serviceteknikere er fuldt ud trænet i servicering af Condairs produkter, og har igennem deres mange års erfaring i branchen også opbygget et solidt kendskab til andre fabrikater. Alle serviceteknikere bliver løbende efteruddannet i de nyeste produkter og teknologier fra Condair.

24 timers akuttilkald og vagttelefon sikrer jeres drift

Vores uddannede serviceteknikere servicerer mere end 500 kunders anlæg på faste servicekontakter og kan udføre service på alle mærker befugtnings- og affugtningsanlæg. Vores serviceteknikere er fordelt over hele landet og kan dermed rykke hurtigt ud til eventuelle nedbrud af jeres anlæg i både weekender og helligdage.

Med en serviceaftale sikrer vi at jeres anlæg altid er vedligeholdt og følger forskrifterne indenfor hygiejne og vandkvalitet til enhver branche.

Få en Condair serviceaftale og hold din produktion kørende

Condair tilbyder en lang række forskellige serviceaftaler alt efter hvilke behov, du har for service på dit fugtstyringsanlæg. For mere information om en Condair serviceaftale, kan du kontakte os på +45 87 88 21 00 eller via vores kontaktformular.

Vores serviceteknikere sikrer optimale driftsbetingelser på dit anlæg

Hør mere om hvilke serviceaftaler vi kan tilbyde dig

Læs om vores øvrige serviceydelser og reservedele...