Specialister inden for fugtstyring og fugtmåling med mere end 15 års erfaring

Condair er førende leverandør af kvalitets-instrumenter og fugtsensorer til både private og industri. Vi sikrer høj standard inden for fugtkontrol og fugtmåling med et bredt sortiment af de førende produkter og løsninger.

Condair dækker behovet i en lang række brancher

Mange industrielle miljøer har brug for eksakt fugtstyring for at kunne opretholde deres produktion, og derfor overvåger de fugtniveauet med en fugtsensor. Ved vandskader eller mistanke om fugt kan fugtsensorer være til stor hjælp. Vi tilbyder en lang række instrumenter og fugtsensorer, som imødekommer de forskellige behov der kan være i en lang række brancher.

Stort udvalg af instrumenter og fugtmålere

I vores produktsortiment af fugtmålere finder du blandt andet dataloggere, håndholdte instrumenter, AW målere samt fugttransmittere. Vi har et stort udvalg af instrumenter og fugtmålere til skade- og byggeservice som sikrer jeres virksomhed den nyeste teknologi og viden for optimal kundepleje og problemløsning.

Er du i tvivl om hvilken fugtsensor, som passer bedst til at løse dit problem? Så få gratis rådgivning af vores ekspert inden for måling af luftfugtighed og fugtkontrol. Du kan kontakte Elmer Jensen direkte på telefon: +45 5856 0886 eller e-mail: elmer.jensen@condair.com

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige fugtmåler?

Condair fører et stort udvalg af instrumenter og fugtmålere....

Vil du vide mere om vores fugtmålere eller transmittere?

Se alle vores fugtmålere og transmitter her....