Fugtmålere til professionelt brug

Condair er førende leverandør af kvalitets-instrumenter og fugtsensorer til både private og industri. Vi sikrer høj standard inden for fugtkontrol og fugtmåling med et bredt sortiment af de førende produkter og løsninger.

Specialister i fugtmåling til forskellige brancher og materialer

Mange industrielle miljøer har brug for eksakt fugtstyring for at kunne opretholde deres produktion, og derfor overvåger de fugtniveauet med en fugtsensor. Ved vandskader eller mistanke om fugt kan fugtsensorer være til stor hjælp. Vi tilbyder en lang række instrumenter og fugtsensorer, som imødekommer de forskellige behov der kan være i en lang række brancher.

Stort udvalg af måleinstrumenter og fugtighedsmålere

I vores produktsortiment af fugtighedsmålere finder du blandt andet dataloggere, håndholdte instrumenter, AW målere samt fugttransmittere. Vi har et stort udvalg af instrumenter og fugtighedsmålere til skade- og byggeservice som sikrer jeres virksomhed den nyeste teknologi og viden for optimal kundepleje og problemløsning.

Er du i tvivl om, hvilken fugtsensor der passer bedst til at løse dit problem? Så få gratis rådgivning af vores ekspert inden for måling af luftfugtighed og fugtkontrol. Kontakt Elmer Jensen  telefon +45 5856 0886, mobil: +45 2529 2324, mail: elmer.jensen@condair.com

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige fugtmåler?

Condair fører et stort udvalg af måleinstrumenter og fugtighedsmålere....

 

Vil du vide mere om vores fugtighedsmålere?

Se alle vores fugtighedsmålere og transmittere ...