Måleinstrumenter og sensorer til professionelt brug

Condair er førende leverandør af kvalitets-instrumenter, fugtsensorer og IoT-løsninger til måling af indeklima. Vi sikrer høj standard inden for fugtkontrol og fugtmåling med et bredt sortiment af de førende produkter og løsninger.

Specialister i fugt- og indeklimamåling til forskellige brancher og materialer

Mange industrielle miljøer har brug for eksakt fugtstyring for at kunne opretholde deres produktion, og derfor overvåger de fugtniveauet med en fugtsensor. Ved vandskader eller mistanke om fugt kan fugtsensorer være til stor hjælp. Vi tilbyder en lang række instrumenter og fugtsensorer, som imødekommer de forskellige behov der kan være i en lang række brancher.

Condair tilbyder blandt andet en bred vifte af IoT-sensorløsninger, der fokuserer på at overvåge og registrere vigtige parametre såsom temperatur, luftfugtighed og fugtindhold i materialer, samt CO2, VOC og partikler i luften.

Stort udvalg af måleinstrumenter og fugtighedsmålere

I vores produktsortiment af fugtighedsmålere finder du blandt andet dataloggere, håndholdte instrumenter, IoT-sensorer samt fugttransmittere. Vi har et stort udvalg af instrumenter og fugtmålere til skade- og byggeservice som sikrer jeres virksomhed den nyeste teknologi og viden for optimal kundepleje og problemløsning.

Er du i tvivl om, hvilken fugtsensor der passer bedst til at løse dit problem?

Få gratis rådgivning af vores ekspert inden for måling af luftfugtighed og indeklima. Kontakt Henrik Nørgaard  telefon +45 20 77 59 42 eller mail: henrik.noergaard@condair.com

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige fugtmåler?

Condair fører et stort udvalg af måleinstrumenter og fugtighedsmålere...

 

Vil du vide mere om vores fugtighedsmålere?

Se alle vores fugtighedsmålere og transmittere ...