Lad os stå for montage og opstart på dit fugtstyringsanlæg


  • Effektiv og forlænget anlægslevetid

  • Teknisk ekspertise direkte fra producenten

  • Kompetente og kvalificerede serviceteknikere

  • Detaljerede tegninger, metodebeskrivelse, risikovurdering og anden relevant dokumentation

  • Håndværk af højeste kvalitet

  • Totalentreprise på opstart og installation

Høj kvalitet og sikker installation af befugtnings- og affugtningsanlæg

Condair styrer montagen og giver anlægget forlænget levetid

En Condair-installation giver dig sikkerhed for, at dit projekt leveres professionelt, fordi vores kompetente og kvalificerede medarbejdere opretholder den højeste kvalitetsstandard. Vi styrer installationen fra start til slut, så du kan koncentrere dig om det vigtige i din virksomhed.

En professionel installation udført af Condair er garanti for en sikker, effektiv og korrekt installation af dit befugtnings- og affugtningsanlæg samt en forlænget, problemfri levetid.

Din kontaktperson hos Condair sikrer dig en nem installationsproces

En dedikeret projektleder kommer til at fungere som dit kontaktpunkt og fører dig igennem de forskellige trin i dit projekt. Det sikrer, at du er fuldt opdateret under projektet, og at du bliver fuldt tilfreds med den færdige installation.

Først udarbejdes der en kravspecifikation på baggrund af konsultationer og besøg på stedet. Derefter leveres detaljerede tekniske tegninger til godkendelse sammen med al den krævede dokumentation, herunder metodebeskrivelse og risikovurderinger.

Installation af fugtstyringsanlæg følges bedst op af fast service

Vi anbefaler altid at dit affugtnings- eller befugtningsanlæg overholder forskrifterne for servicetilsyn udført af uddannet Condair-personale.

Installation til tiden og vejledning i fugtstyringsanlægget

Når alle dokumenter og tegninger er godkendt, udfører vores kvalificerede installationsteam arbejdet til aftalt tid. Når installationen er afsluttet, vil projektlederen gennemgå alle kravene for at sikre, at de er opfyldt, før der sørges for vejledning i betjening og vedligeholdelse i forbindelse med den endelige aflevering.

Sikker opstart af dit anlæg

Få en snak med vores service- afdeling om opstart og installation

Læs om vores øvrige serviceydelser og reservedele...