Sygefraværet på arbejdspladsen kan nedbringes med den rette luftfugtighed

Luftfugtigheden påvirker dit helbred

Styrer I luftfugtigheden på din arbejdsplads?

Indeklima og luftfugtighed går hånd i hånd, og kendskabet til konsekvenserne ved for dårligt indeklima er for lavt i erhvervslivet og institutionerne. Condair sætter indeklimaet på dagsordenen for at nedbringe sygefraværet og skabe et optimalt indeklima på arbejdspladserne og offentlige institutioner.


Læs mere om de sundhedsmæssige farer ved tør luft her.

Det rette indeklima er afgørende for dit helbred

Det er videnskabeligt bevist at den relative luftfugtighed skal ligge på 40-60 % for at give optimalt velvære samt beskyttelse mod sygdom. Du er desværre ikke sikret den rette luftfugtighed fra naturens hånd. Dit indeklima påvirkes både af luftfugtigheden udenfor, som varierer efter årstid, bygningens ventilationssystem samt mennesker og materialer i lokalet. Du kan sikre en stabil relativ luftfugtighed med et system, der automatisk regulerer fugten efter dine behov.

Her kan du læse mere om tør luft.

   

Illustrationen påviser sammenhængen mellem relativ luftfugtighed og helbred. Når luftfugtigheden er mellem 40 og 60 % så er risikoen for uønskede mikroorganismer og symptomer mindst. Nyere studier bekræfter også, at overførsel af vira ved fx hoste, reduceres væsentligt ved en luftfugtighed over 45 %. Scofield/Sterling - diagram

Ønsker du et uforpligtende møde?

Læs mere om indeklima og sundhed...