Styring af luftfugtighed forbedrer produktiviteten for fødevareproducenter

Luftfugtigheden har stor indflydelse på opbevaringen af fødevarer. Er luftfugtigheden for lav, vil luften trække væske fra de opbevarede fødevarer og medføre et vægttab på op til 20 %  - dette vægttab vil afspejles i den mulige indtjening på produktet.

Kondensdannelse i lagre kan skade produkterne

I kølerum vil en forkert luftfugtighed medføre kondensdannelse i kølerummet og kan være medvirkende til at produkter bliver skadet eller kontamineret - dette betyder at kølelagre skal øge deres hygiejnestandarder for at sikre de opbevarede fødevarer efter forskrifterne. 

Hygiejnecertificerede produkter til affugtning og befugtning indenfor fødevarebranchen

Hos Condair er vi eksperter i befugtning, affugtning og køling til fødevareproducenter og lagre. Derfor er vores produkter naturligvis godkendt til fødevare- og medicinalbranchen i henhold til ISO 22000.

Styring af luftfugtigheden indenfor føde- og drikkevarer.....

Brug for styring af luftfugtigheden på jeres lager?

Kontakt vores ekspertteam

    

Skal vi sikre jeres fødevarer fra vægttab?

Læs vores kundereferencer indenfor en lang række brancher....