Condair DA adsorptionsaffugter

Adsorptionsaffugtere er ideelle til tørring og affugtning ved lave temperaturer, eller når der er behov for en lav luftfugtighed. Condair DA-serien kan arbejde effektivt ned til -30°C og kan opretholde en luftfugtighed helt ned til 10 % RH.

Et udvalg af tillægsmoduler kan tilsluttes til affugteren. Dette giver en fleksibel drift, og gør det muligt at levere luft, så det passer præcis til det konkrete behov. Dette omfatter før- eller efterkølingsbatterier, varmevekslere og kondenseringsmoduler.

Condair DA reducerer driftsomkostningerne med ekstra varmevekslere

Affugteren har ekstra varmevekslere. De ekstra varmevekslere kan køre på gas, varmt vand eller damp for at reducere driftsomkostninger, og de kan køre sideløbende med den almindelige elektriske varmekilde. Modellerne med op til 20 kg/t har elektrisk reaktivering med avanceret selvregulerende PTC-heating.

Der findes et bredt udvalg af styringsmuligheder, som blandt andet omfatter et indbygget betjeningspanel med touchscreen og understøttelse af CTS/BMS med Modbus som standard. 

Adsorptionsaffugter med ventilatorer i høj kvalitet

Condair DA affugtere er installeret med højkvalitets AC- eller EC-ventilatorer i en push-konfiguration for at undgå kontakt med den varme, fugtige regenererings luft samt for at forlænge ventilatorernes levetid.

Adsorptionsrotorerne i affugteren er som standard placeret i en lodret konfiguration med sidebetjent adgang, hvilket giver en mindre højde på enheden, hvorfor de kan stables.

      

Se vores video om hvordan adsorptionsaffugtning virker

Condair står klar til at hjælpe med at løse din affugtningsopgave

Condairs store udvalg af adsorptionsaffugtere kan klare alle opgaver, hvad enten der er behov for at få løst en mindre affugtningsopgave eller der er tale om en større opgave med høje krav til ydeevne og holdbarhed.

Vores eksperter inden for affugtning står altid klar til at rådgive dig, så du vælger den rigtige adsorptionsaffugter til dit projekt.

Funktioner og fordele:

  • Ideel til brug ved lave temperaturer, eller når der er behov for meget lav fugtighed, 10-50% RH.
  • Driftsområde fra -30°C til 40°C.
  • Mængden af tør luft spænder fra 160m3/t til 27.900m3/t ved standardmodeller.
  • Ventilatorer placeret forud for adsorptionsrotoren, hvorved kontakt med varm og fugtig luft undgås.
  • Meget fleksible konfigurationsmuligheder gør DA-serien egnet til alle tørringsformål.
  • Kan levere tør luft direkte til et rum eller til et system af ventilationsrør.

Brug for hjælp til at vælge den rette affugter til dit projekt?

Se vores udvalg af andre affugtere...