Affugtere - Affugtningsanlæg til erhverv og industri

Med en affugter fjernes fugten fra luften, og du opnår hermed stabil luftfugtighed, nøjagtig fugtkontrol og et sundere indeklima. Condair rådgiver og sælger professionelle affugtere til blandt andet produktioner, lagre, svømmehaller, kirker, museer samt mindre kontormiljøer. Affugtningsanlæg fra Condair forebygger skader fra kondens, mug og skimmelsvamp samt korrosion afledt af for høj luftfugtighed i lokalet, så både maskiner, inventar og medarbejdere får optimalt indeklima og arbejdsmiljø.

Fugt i luften fjernes med affugter

Mange virksomheder, produktioner og industrier er afhængige af en bestemt luftfugtighed for at kunne opretholde en stabil drift og sikre et optimalt arbejdsklima. Bliver luftfugtigheden for høj, eller stiller produktionen krav om en specifik og nøje styret luftfugtighed, kan det være nødvendigt at fjerne fugten fra luften med en affugter.

Condair har et bredt produktudvalg, og vi hjælper både virksomheder, rådgivere og installatører med at finde det rette affugtningsanlæg. Hertil udfører vi service 24/7 på en lang række fabrikater. 

Vores udvalg af affugtere spænder lige fra mobile affugtere til store stationære adsorptionsaffugtere, kondensaffugtere til produktion, svømmebadsaffugtere til mindre svømmehaller og affugtere til bygge- og skadeservice.

Affugtere fra Condair

   

Har du et spørgsmål om affugtere?