Condair er totalleverandør i fugtstyring

Totalleverandør af løsninger til fugtstyring

Hos Condair producerer og sælger vi markedets mest avancerede systemer og anlæg til regulering af luftfugtigheden. Vi har derfor specialiseret os i befugtning, affugtning, evaporativ køling og måleinstrumenter til professionel brug i en bred række af industrier og brancher.

En del af en international koncern

I 2013 opkøbte den schweiziske koncern Condair firmaerne ML System og Anderberg Fugtstyring og etablerede Condair A/S. Koncernen, Condair, har hovedkontor i Schweiz og kontorer over hele verden. I Danmark finder du Condair A/S i Ry og Slagelse.

Det tidligere Anderberg Fugtstyring har mere end 40 års erfaring med salg og service inden for befugtning, affugtning samt dertilhørende styringer og måleinstrumenter. Det tidligere ML System har siden 1987 produceret, solgt og serviceret befugtningsanlæg inden for en lang række brancher.

 

 

Energivenlige og hygiejniske løsninger til professionelle

Condair leverer befugtning, affugtning og køling til professionel brug. Vores løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision og er yderst energivenlige i strøm- og vandforbrug. 

Condair i Ry er ISO 22000 hygiejnecertificeret til salg, installation og service af luftbefugtningsanlæg. Varemærkerne Draabe og Condair har godkendelser til befugtning i sundhedsvæsenet. 

Alle kan have brug for regulering og styring af luftfugtigheden

Nøjagtig fugtkontrol og stabil luftfugtighed er en afgørende faktor inden for mange produktioner, industrier og brancher. Hos Condair leverer vi blandt andet køling og luftbefugtning til Facebooks datacenter i Sverige, og vi sikrer, at Jydsk Aluminium Industri udnytter deres overskudsvarme i produktionen og derved sparer penge. Hertil sikrer vi hos Condair, at børn og ansatte i Børnehaven Hyldehaven har et sundt og allergivenligt indeklima.

Blandt vores mange kunder er også Danfoss, Novo Nordisk, Siemens, IKEA, ARoS, Arken og Arla. Men vi hjælper også rådgivere og installatører med at sikre den mest optimale løsning til deres projekter og kunder.

Condair er totalleverandør af fugtstyring

Mere om Condair ...