Slap af og nyd de yderst innovative dampbadesystemer fra Condair

I dag tilbyder mange hoteller og fitnesscentre spa-faciliteter for at sikre deres gæsters og medlemmers velbefindende: En swimmingpool, en sauna og oftere og oftere endda et dampbad eller en dampbruser. Dampbade findes i stadig stigende grad i private hjem, og deres fordele er simpelthen uovertrufne.

I hjemmet kan en kabine til dampbadet fylde lidt mere end et brusebad, og Condairs dampbadsgeneratorer kan tilpasses præcist til dine behov med hensyn til ydelse og specifikationer. Desuden leverer Condair et helt system af dampgenererende komponenter, der er egnet til brug i alle typer anlæg, herunder komplette spabade.

Tag et dampbad eller en dampbruser

Et dampbad eller en dampbruser har en positiv effekt på helbredet. Det lindrer gigtsmerter og spændinger, kan give øjeblikkelig lindring af åndedrætsbesvær, hjælper med at gøre huden blødere og aktiverer immunsystemet. Ældre mennesker synes ofte, at et dampbad er mere behageligt end en sauna, mens yngre mennesker sandsynligvis vil sætte pris på dampbadets fordele efter fysisk anstrengelse. 

Generering af damp

Genereringen af damp kan startes ved at trykke på en knap – så opvarmes kabinen. Dampen kan ses og føles ved hjælp af den friske luft, der cirkulerer i rummet. Det automatiske og følsomme kontrolsystem justerer temperaturen til den indstillede værdi ved at øge eller reducere produktionen af damp i overensstemmelse hermed, uden at brugeren behøver at mærke det.

Aromatisk stimulering

Effekten kan intensiveres ved hjælp af aromatiske dufte og farvet belysning. Efter 10 til 15 minutter i dampen føler man sig simpelthen som født påny.

Få gratis ekspertrådgivning om dampgeneratorer til dampbade

Du er måske også interesseret i...