Luftbefugtere – Professionelle befugtere til erhverv

Luftbefugtere tilfører vand til luften, og du opnår hermed en kontrolleret luftfugtighed, et sundere indeklima og bedre produktionsforhold. Condair rådgiver og sælger professionelle luftbefugtere til blandt andet produktioner, industrier og kommercielt byggeri. Derfor hjælper vi blandt andet producenter af elektronik, emballage og medicin samt lagre, laboratorier, kirker, museer, datacentre og kontormiljøer med at styre luftfugtigheden, så luften hverken bliver for tør eller for fugtig. 

Luftbefugter sikrer kontrolleret luftfugtighed og stabil drift

Mange virksomheder, produktioner og industrier er afhængige af en bestemt luftfugtighed, for at kunne opretholde en stabil drift, undgå variationer i produktionen og sikre et optimalt arbejdsklima. Bliver luftfugtigheden for lav, eller stiller produktionen krav om en specifik og nøje styret luftfugtighed, kan det være nødvendigt at befugte luften med en luftbefugter. En professionel befugter kan samtidig være med til at fjerne overskudsvarme i større produktioner og sikre, at statisk elektricitet ikke opstår.

Condair har markedets bredeste produktudvalg, og vi hjælper både virksomheder, rådgivere og installatører med at finde det rette befugtningssanlæg, samt at udføre den nødvendige dimensionering. Vi står altid til rådighed med råd, vejledning og erfaring. Hertil udfører vi service 24/7 på en lang række fabrikater. 

Vores udvalg af befugtere spænder lige fra koldtvandsbefugtere til dampbefugtere. Vi tilbyder derfor 
dampbefugterehøjtryksbefugtereevaporative befugterehybridbefugtere og mobile kontorbefugtere.
Hertil tilbyder vi både mindre lokale og store centrale RO-anlæg til befugterne for at sikre, at det vand, der bruges, er hygiejnesikret og fri fra bakterier og mineraler.Luftbefugtere - Condair har et bredt produktsortiment...

 

Vandbehandling....

Er du i tvivl om hvilken befugter du skal vælge?