17.12.2021

Condair søger en Key Account Manager

Condair søger en Key Account Manager til teknisk B2B-salg. KAM bliver ansvarlig for salg og rådgivning af luftbefugtning og energibesparelser med evaporativ køling. Stillingen er en unik mulighed for at blive specialiseret i en spændende nichebranche.

Condair er totalleverandør af løsninger til fugtstyring og er desuden markedsledere på området i Danmark. Med direkte reference til virksomhedens Sales Director, Carsten Brostrup, bidrager du til at fortsætte Condairs vækst gennem nysalg, og vedligeholder den høje tilfredshed, der eksisterer blandt virksomhedens kunder.

Condairs nuværende KAM har fået nye spændende udfordringer hos Condair, og vi søger derfor en ny medarbejder. Ansvarsområderne som Key Account Manager med fokus på teknisk B2B-salg, kan sammenfattes til:

 • Ansvar for egen kundeportefølje herunder nysalg i hele Danmark, med hovedfokus på Jylland
 • Opsøgende salg hos industrivirksomheder, installatører og rådgivere
 • Vedligeholdelse af relationen til Condairs eksisterende kunder, herunder ansvar for mersalg ved udvidelse og ombygning, ligesom du rådgiver nye og eksisterende kunder
I forlængelse af ovenstående arbejdsområder afgiver du tilbud, opdaterer virksomhedens CRM-system og kommer med initiativer til forbedring af salgsstrategierne. Det forventes desuden at du på sigt afholder seminarer for kunder og samarbejdspartnere, fx vedrørende energibesparelse via befugtning, med henblik på salg og udbygning af netværk. Endvidere samarbejder og sparrer du løbende med virksomhedens forskellige andre funktioner, fx HVAC, den interne salgsafdeling, den tidligere eksterne sælger og service¬afdelingen.

Erfaren og teknisk Key Account Manager, der kan sikre fortsat kvalitet og udvikling
Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund som VVS’er (med fokus på ventilation), maskinmester, maskintekniker eller lignende. Vigtigst er dog, at du har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har været ansvarlig for B2B salg af avancerede tekniske løsninger eller maskiner. Det anses som en fordel, hvis du har erfaring med at sælge til produktions¬optimeringsmedarbejdere, og dermed allerede har et netværk af beslutningstagere fra industrielle virksomheder.

Tillidsvækkende og stabil kandidat
For at kunne løfte rollen er det væsentligt, at du er kundeminded og selvstændig, hvilket gør dig i stand til at sælge og rådgive. I forlængelse heraf, besidder du et stort overblik og evnen til at planlægge og følge op på opgaverne. Det er ligeledes vigtigt, at du har en stærk drivkraft, der betyder, at du igangsætter nye salgsinitiativer og følger alle leads til dørs, uanset hvor lang tid det kræver. Du kan lide at skabe resultater gennem samarbejde og forsøger altid at motivere medarbejderne, så I sammen kan komme bedst muligt i mål. Endeligt skal du kunne servicere tekniske og passionerede kunder, hvorfor det er vigtigt, at du deler deres engagement til produktionseffektivisering.

Condair tilbyder
Som Key Account Manager med fokus på teknisk B2B-salg hos Condair bliver du en del af en dynamisk og ligetil kultur, hvor samarbejde og åbenhed vægtes højt og er en integreret del af hverdagen. Alle medarbejdere er passionerede omkring det de gør, og er gode til at dele viden, evner og idéer, og dermed sparre med – og hjælpe hinanden. Som ny Key Account Manager, vil du blive oplært af den tidligere medarbejder, som har arbejdet 25 år hos Condair og som anerkendes som en kompetent medarbejder og en stor kilde til viden. Han vil fortsat være til stede og tilbyde dig tæt sparring og samarbejde. I rollen får du desuden en høj grad af ansvar og selvstændighed og bliver en del af et team med stor teknisk viden.

Om Condair
Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling. Condair sætter standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger. Condair-gruppen eksporterer til mere end 50 lande over hele verden.

Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre, biblioteker, produktionsvirksomheder mv. Deres løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision, og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug. Condair A/S er ejet af Condair i Schweiz, og gruppen har kontorer over hele verden. I Danmark er der 45 engagerede medarbejdere fordelt på deres hovedkontor i Ry og deres kontor i Slagelse.

Søg stillingen
Passer ovenstående på din profil, hører vi meget gerne fra dig. Du søger stillingen via dette link.
Spørgsmål til stillingen henvendes til Jannie Marie Kristensen på tlf. 29628565 eller Salgs- og Marketingdirektør, Carsten Brostrup på tlf. 23658428.         Få et kig indenfor hos Condair i Ry

          

          

         Condair er totalleverandør af fugtstyring         Mere om Condair A/S ...