09.06.2023

Proaktiv og struktureret indkøber søges

Vi søger en proaktiv og struktureret indkøber. Stillingen er en attraktiv mulighed for at træde ind i en dynamisk og visionær virksomhed, der er en del af en international koncern.

I stillingen refererer du til produktionschef Torben Knudsen, og du vil blandt andet få ansvar for leverandørsamarbejdet samt varetage de alsidige administrative opgaver i relation til indkøbs­funktionen.

Ansvarsområder:

 • Indkøb og daglig disponering af materialer og komponenter
 • Løbende dialog med eksisterende leverandører og afsøgning af alternative leverandører
 • Oprettelse og vedligehold af materialer, leverandørdata og stamdata i SAP mv.
 • Optimering af processer og procedurer i tæt samarbejde med teamet
 • Ad hoc opgaver relateret til indkøb og logistik

’Hands on’ indkøber med teknisk flair

Vi søger dig, der tidligere har varetaget en lignende stilling i en indkøbsafdeling indenfor industri og produktion. Vi forestiller os, at du har minimum tre års erfaring med indkøb af industrielle produkter.

Vi forventer, at du kan begå dig professionelt på dansk og engelsk. Du har en struktureret og systematisk tilgang til dine opgaver og i arbejdet med data, og du har desuden flair for at benytte IT-systemer.

Du formår at bevare overblikket ved planlægning af og opfølgning på indkøb samtidig med, at du er detaljeorienteret, når det kræves. Du motiveres af at være ’hands on’ på de mange forskellige arbejdsopgaver, der er i en indkøbsfunktion.

Overblik, struktur og engagement

Som person har du et stort overblik og en systematisk tilgang til processerne. Du arbejder selvstændigt, struktureret og vedholdende, og derudover er du handlekraftig, selvkørende og initiativrig.

Gennem dit engagement får du tingene til at ske, og du sikrer fremdrift og resultater. Du er desuden idérig og kommer med forslag til at effektivisere, ligesom du interesserer dig for virksomheden i helhed.

Condair tilbyder

Indkøbsfunktionen hos Condair er et selvstændigt område med mange berøringsflader med resten af huset. Du indgår i et tæt samarbejde med produktionsafdelingen, og i rollen får du mulighed for at sætte dit eget præg på dagligdagen. Teamet arbejder hele tiden på at optimere og udvikle afdelingen, ligesom man hjælper hinanden på tværs ved at støtte op om hinandens funktioner. Alle medarbejdere hos Condair er passionerede omkring det de gør, og er gode til at dele viden, evner og idéer.

Om Condair

Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling. Condair sætter desuden standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger. Condair-gruppen eksporterer til mere end 50 lande over hele verden.

Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre, biblioteker, produktionsvirksomheder mv. Deres løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision, og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug. Condair A/S er ejet af Condair i Schweiz, og gruppen har kontorer over hele verden. I Danmark er der 60 engagerede medarbejdere fordelt på deres hovedkontor i Ry og deres kontor i Slagelse.

Søg stillingen

Mindweiss varetager rekrutteringsprocessen for Condair, så passer ovenstående på din profil, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via linket her.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Research Consultant Julie Nivi Clemensenjc@mindweiss.com eller tlf. 
+45 60 13 91 47
          Få et kig indenfor hos Condair i Ry

           

           

          Condair er totalleverandør af fugtstyring          Mere om Condair A/S ...