13.10.2023

Vi søger en ny kollega til lager og produktion i Ry

Vi har travlt og ønsker at styrke vores team. Vi søger derfor en medarbejder til vores produktion og lager i Ry, der har hænderne skruet rigtig på og som derfor kan give en hjælpende hånd.

Om stillingen

 • Der er tale om en fast ansættelse.
 • Stillingen er fuldtid (37 timer).
 • Arbejdsopgaverne består blandt andet af mindre produktionsopgaver, test og kvalitetssikring af komponenter, hente og bringe varer samt udføre mindre viceværtopgaver i huset.

Profil

 • Erfaring eller uddannelsesmæssig baggrund er ikke afgørende. Du skal blot kunne bruge dine hænder og være praktisk anlagt.
 • Som person er du glad og positiv, og du skal have lyst til at være en del af et team.
 • Det er en fordel hvis du har alm. kørekort.

Om Condair

Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling og sætter standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger. Condair-gruppen eksporterer til mere end 50 lande over hele verden.

Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre. Vores løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug.

Condair A/S er ejet af Condair i Schweiz, og gruppen har kontorer over hele verden. I Danmark er der 55 engagerede medarbejdere fordelt på vores hovedkontor i Ry og vores kontor i Slagelse.

Sådan søger du stillingen

Send os dit CV på mail til ansogning@condair.com og skriv Produktion i emnefeltet. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Hanne Thorborg på 8788 2113.         Få et kig indenfor hos Condair i Ry

          

          

         Condair er totalleverandør af fugtstyring         Mere om Condair A/S ...