15.04.2021

Vi søger en ny kollega til lager og produktion i Ry


   Vi har travlt og ønsker at styrke vores team. Vi søger derfor en medarbejder til vores produktion og lager i Ry, der har hænderne skruet rigtig på og som derfor kan give en hjælpende hånd med.

   Om stillingen

     • Der er tale om en midlertidig ansættelse, evt. med mulighed for fastansættelse.
     • Stillingen er fuldtid (37 timer)
     • Arbejdsopgaverne består blandt andet af at pakke varer til forsendelse, mindre produktionsopgaver, hente og bringe varer samt udføre mindre viceværtopgaver i huset.

     Profil

      • Erfaring eller uddannelsesmæssig baggrund er ikke afgørende. Du skal blot kunne bruge dine hænder og være praktisk anlagt.
      • Som person er du glad og positiv, og du skal have lyst til at være en del af et team
      • Det er dog et krav, at du har truckcertifikat og kørekort.

      Om Condair

      Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling og sætter standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger. Condair-gruppen eksporterer til mere end 50 lande over hele verden.

      Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre. Vores løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug.

      Condair A/S er ejet af Condair i Schweiz, og gruppen har kontorer over hele verden. I Danmark er der 45 engagerede medarbejdere fordelt på vores hovedkontor i Ry og vores kontor i Slagelse.

      Sådan søger du stillingen

      Send os dit CV på mail til ansogning@condair.com. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Torben Knudsen på 8788 2127.

      Send hellere dit CV i dag end i morgen, da vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.

      Tilbage til nyheder