16.11.2021

Rådgivende Teknisk Sælger med fokus på måleinstrumenter

Forstår du dig både på tekniske produkter, og kan du samtidig være i øjenhøjde med kunden? Trives du med at have en afvekslende hverdag, hvor du både besøger kunder og er på kontoret for at rådgive i tekniske produkter? Har du tilmed have erfaring fra salg af instrumenter eller lignende?

Så bliv en del af et stærkt team hos Condair A/S som vores nye salgsingeniør.

Vi søger en rådgivende salgsingeniør til:

 • Salg og rådgivning af måleinstrumenter til bl.a. skadesservice
 • Bearbejdning af nye og eksisterende kunder – primært i Jylland
 • Bidrage til udviklingen af vores samlede salg af instrumenter i Danmark
 • Opbygge gode relationer til vores leverandører
Du vil få base på vores kontor i Ry, og skal spille en vigtig rolle i vores afdeling for salg af instrumenter.

Den rette til jobbet
Som rådgivende salgsingeniør er du i tæt kontakt med både eksisterende og nye kunder. Du bruger tid på at rådgive og servicere, mens du samtidig har fokus at bearbejde og opsøge nye kundeemner. For at vedligeholde kunderelationen besøger du eksisterende kunder, mens du løbende arbejder på at udvikle og udbygge kundeporteføljen. Vi forestiller os, at du er hos kunder 1-2 dage om ugen. Resten af din tid foregår på kontoret 
i et tæt samarbejde med din kollega på Sjælland og engagerede kolleger i huset.

Som person evner du derfor at fordybe dig i produkterne samtidig med, at du har energi, lyst og drive til at skabe resultater. Som salgsingeniør får du en nøglerolle i organisationen og fungerer samtidig som virksomhedens ansigt udadtil. Vi lægger derfor vægt på, at du er selvkørende, proaktiv og gerne arbejder tæt sammen med både kunder og rådgivere. Hertil lægger vi vægt på, at du kender vigtigheden af et højt aktivitetsniveau, og er klar til at arbejde målrettet, ambitiøst og engageret med salg og rådgivning af professionelle måleinstrumenter.

I stillingen kommer du til at tale med mange forskellige kunder og kolleger, så du skal holde af at være i daglig kontakt med mange mennesker og være imødekommende, velformuleret og have erfaring med at begå dig på flere niveauer i en virksomhed.

Vi tilbyder
En vigtig og spændende rolle med gode udviklingsmuligheder
Et job i en international, dynamisk koncern med produkter af høj kvalitet
En god lønpakke inkl. pension, sundhedsforsikring, og kørselsordning
Kompetente, engagerede kollegaer og sociale arrangementer i løbet af året

Om Condair
Hos Condair producerer og sælger vi markedets mest avancerede systemer og anlæg til regulering og styring af luftfugtigheden. Vi har derfor specialiseret os i befugtning, affugtning, evaporativ køling og måleinstrumenter til professionel brug.
Vores løsninger inden for befugtning og affugtning sikrer at luftfugtigheden bliver styret med stor præcision til gavn for virksomheder, institutioner, produktioner og brugere af bygninger, der har udfordringer med indeklimaet.


Vi er en del af en international koncern, der eksporterer til mere end 50 lande over hele verden. I Danmark er vi 50 medarbejdere fordelt på vores to kontorer.

Interesseret?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør, Carsten Brostrup på tlf. 23658428

      Få et kig indenfor hos Condair i Ry

       

       

      Condair er totalleverandør af fugtstyring      Mere om Condair A/S ...