Condair DP affugtere til spa, pool og svømmehal

Condair DP-serien af affugtere har et komplet udvalg til både små og store svømmehaller, spaområder, wellness og badeanstalter. Alle modeller anvender kondenseringsteknologi og varmegenvindingssystemer for at give en energieffektiv drift.

Condair DP med attraktivt design til montering i både loft og på væg

De enheder, der monteres inde i rummet, er vægmonterede og har et attraktivt design. De trækker fugtig luft ind i bunden og afgiver tør luft fra toppen.

Der findes en lignende serie af affugtere til montering i et tilstødende lokale. Luft trækkes ind fra poolområdet via rør, udtørres af affugteren og blæses tilbage til rummet.

Loftsmonterede enheder kan placeres oven over et forsænket loft eller være synlige, hvis der ikke er gulv- eller vægplads i bassinområdet eller et teknikområde.

Effektiv affugtning med varmegenvindingssystemer

Systemer med gulvplacering giver en meget effektiv affugtning i lighed med elektriske varmesystemer, der kan erstatte behovet for yderligere opvarmning i rummet. Disse systemer kan også trække frisk luft ind udefra samt trække udstødningsluft ud. Varmegenvindingssystemer maksimerer energieffektiviteten, og de kan genvinde varme fra rummet eller affugtningsprocessen til forsyningsluften. Den genindvundne luft kan også anvendes til at opvarme bassinvandet.

Der findes et bredt udvalg af standardmuligheder i alle sortimenter, som opfylder kravene til alle indendørs bassinområder. Skræddersyede designs fås også på forespørgsel.

Fordele med affugtning i svømmehaller og spa-områder:

  • Bredt udvalg af modeller til indendørs poolområder, svømmehaller og badeanstalter af alle størrelser og typer.

  • Energieffektivt varmepumpedesign.

  • Varmegenvindingssystemer til opvarmning af luft eller poolvandet.

  • Kan indblæse frisk luft og trække udstødningsluft ud.

  • Støjsvage ventilatorer og R410A-kølemiddelkredsløb.

Brug for hjælp til at vælge den rette affugter til dit projekt?

Svømmebadsaffugtere, kondensaffugtere og adsorptionsaffugtere...