Condair DP kondensaffugtere til pool, spa, wellness og private svømmehaller

Condair DP-serien er et komplet udvalg til både små og store private svømmehaller, spaområder, wellness og badeanstalter. Alle modeller er kondensaffugtere og kan fås med forskellige varmegenvindingssystemer for at give en energieffektiv drift.

Condair DP standard er affugtere til montering i et tilstødende lokale eller teknikrum. Luften trækkes ind fra vådrumsområdet via rør eller kanal, herefter udtørres luften af affugteren, og til slut sendes luften tilbage til vådrumsområdet.

Affugterne giver en meget effektiv affugtning, som kan erstatte behovet for yderligere opvarmning i vådrumsområdet. Affugterne kan fås med mulighed for frisklufttilførse / luftskifte. Varmegenvindingssystemet maksimerer energieffektiviteten, og de kan genvinde varme fra vådrumsområdet eller fra affugtningsprocessen til at forvarme forsyningsluften. Varmegenvindingssystemet kan også anvendes til at opvarme bassinvandet.

Condair DP- W, R, C med attraktivt design til montering både under loft, på væg og på bagvæg

De vægmonterede enheder trækker den våde luft ind i bunden og sender derefter tør luft ud fra toppen. Derved sikres der korrekt cirkulation i vådrumslokalet.

De loftsmonterede enheder kan placeres over et nedsænket loft eller monteret under loft, hvis der ikke er gulv- eller vægplads i bassinområdet eller et teknikområde.

Der findes et bredt udvalg af standardmuligheder i alle sortimenter, som opfylder kravene til alle indendørs bassinområder. Skræddersyede designs fås også på forespørgsel.

Fordele med affugtning i private svømmehaller og spa-områder:

  • Bredt udvalg af modeller til indendørs poolområder, spa og wellness områder samt private svømmehaller

  • Energieffektivt varmepumpedesign

  • Varmegenvindingssystemer til opvarmning af luft eller poolvandet

  • Kan tilføje frisk luft og trække den dårlige luft ud, altså et reelt luftskifte

  • Støjsvage ventilatorer og R410A-kølemiddelkredsløb.

Brug for hjælp til at vælge den rette affugter til dit projekt?

Svømmebadsaffugtere, kondensaffugtere og adsorptionsaffugtere...