10-punkts guide til optimering af produktiviteten med korrekt luftfugtighed i fødevareproduktion

Vandindholdet i fødevarer er en afgørende faktor for fødevarernes udseende, smag, holdbarhed og i sidste ende deres vægt. Frugt og grøntsager kan bestå af så meget som 80-99 % vand, mens fødevarer som kød, fisk og pasta kan være mellem 50-79 % vand.

For fødevareproducenter er styring af vandindholdet i deres produkter en vital strategi for at maksimere udbyttet og opretholde kvaliteten. Fordampningstab og fugtforøgelse kan forekomme, når overfladen af etprodukt udsættes for luft.

De to hovedfaktorer, der påvirker volumen og hastigheden af vandets bevægelse fra og ind i fødevarer, er den relative fugtighed i den omgivende luft og varigheden af eksponeringen.

Dette dokument er en indledende 10-punkts guide til fødevareproducenter. Guiden fortæller om luftfugtighed og hvordan man proaktivt kan styre den og derved øge produktiviteten, reducere spild og opretholde produktkvaliteten.


Udfyld denne formular for at downloade din GRATIS guide

* Skal udfyldes

Ved at udfylde denne formular giver du samtidig Condair lov til at kontakte dig i forbindelse med fremtidig markedsføring af virksomhedens løsninger og services.

FØDEVARER PODCAST

Hør, hvordan fødevare- og drikkevareproducenter kan øge deres produktivitet ved at styre luftfugtigheden

Condair leverer til mange forskellige fødevareindustrier