Condair RM resistiv dampbefugter

Denne elektriske dampbefugter tilbyder nøje kontrol af luftfugtigheden og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Condair RM er tilgængelig i modeller i størrelsen 2-8 kg/t. Det er den ideelle løsning for dem, som har brug for dampbefugtning med lav kapacitet med den effektive ydelse af resistiv varmeapparat teknologi.

Fordelene ved resistiv opvarmning inkluderer et rengørbart snarere end udskifteligt kogekammer, evnen til at fungere på ledning- eller RO-vand og mere nøjagtig fugtighedsregulering end elektrodebefugtere.

Et intelligent vandstyringssystem gør det muligt at programmere dræncyklusser i henhold til vandkvalitet. Når der køres på højt mineralvand, kan dræningscyklusser være hyppigere for at reducere servicebehovene, og når de drives på vand med et lavt mineralindhold, forlænges levetiden og behovet for vedligeholdelse reduceres.

Med en bredde på kun 470 mm, en højde på 350 mm og en dybde på 150 mm, er Condair RM meget kompakt. Den kan være væg- eller gulvmonteret med valgfri stativ- og indgang fra siden til rørledningsforbindelser.

Fordele og funktioner

  • Kapacitet fra 2-8 kg/t med fuld modulation gennem output-området
  • En meget kompakt og økonomisk resistiv dampbefugter
  • Kan bruges med almindeligt vand eller RO-vand
  • Touchscreen kontrolpanel, som kan tilsluttes BMS (Modbus)

Lille og stærk

Condair RM er kompakt i størrelsen, men meget effektiv med sin resistive varmeteknologi. Den tilbyder nøje kontrol og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Få gratis råd fra vores eksperter om Condair RM dampbefugteren

Måske du også vil være interesseret i...