02.11.2020

25 års jubilæum hos Condair

Sales Manager Ib Kjærside kunne i går fejre sit 25 års jubilæum hos Condair.

25 år er gået siden Ib startede som salgschef med ansvar for industri i Condair. Dengang hed virksomheden MJ agentur og blev drevet fra privaten i Gl. Ry. I dag er firmaet en del af Condair, en international koncern, der sælger befugtning og affugtning til hele verden.

Ib har haft berøringsflade med alle aspekter af virksomheden. Igennem tiden har Ib blandt andet haft ansvaret for direkte kunder, forhandlere og key account kunder samt udviklingen af flere salgsområder.

Det handler om tillid

Ib forklarer selv, at han i starten have udstyret bag i sin bil, som han kunne tage ud til sine kunder og vise frem. Dengang var MJ agentur de første i verden til at lave højtryksbefugtning med denne teknologi, og det krævede derfor, at Ib havde en stor indsigt i de problemstillinger, som kunderne i forskellige brancher kunne møde.

Ib har altid sat det som sin vigtigste opgave at løse kundens problemer og udfordringer, og han anser derfor samarbejdet med sine kunder som et meget tæt partnerskab, der bygger på gensidig tillid. Han har blandt andet opbygget et tæt samarbejde med virksomheden Abena, der går mere end 25 år tilbage. Det er et samarbejde, hvor begge virksomheder har gennemgået en stor udvikling, og hvor det har været vigtigt at kunne tilpasse og udvikle løsninger sammen med et stort fokus på kvalitet og driftssikkerhed.

En vellidt og værdsat kollega

Ib har været og er en betydningsfuld medarbejder i udviklingen af virksomheden. Ib er en vellidt og værdsat kollega og medarbejder i Condair, og vi sender ham derfor et stor tak for indsatsen og samarbejdet, og vi håber, at det bliver til mange år endnu.

Stort tillykke med jubilæet!

Tilbage til nyheder
Ny Condair RM resistiv dampbefugter