07.07.2023

50 år med pålideligt samarbejde

I år fejrer Condair 50 år med pålideligt samarbejde  hvor mange virksomheder kan gøre det?

Hos Condair stræber vi efter at sikre kundetilfredshed ved at levere pålidelige og holdbare løsninger. En af vores installationer er et levende bevis på dette mål.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vores kunde Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup siden 1972 har haft en luftbefugter fra Condair installeret ved orglet i deres kirkesal. Lige så længe har vi haft en serviceaftale med dem.

Vores salgsdirektør i Danmark, Carsten Bostrup, besøgte sammen med administrerende direktør for Condair Group, Oliver Zimmermann, vores kunde i december 2022 for at markere det mangeårige samarbejde.

De havde mulighed for at se installationen, lære om kundeoplevelsen bag dette effektive samarbejde og takke dem for deres tillid.

Condair anerkendte også det meget prisværdige arbejde, som Skt. Lukas Stiftelsen bidrager med i lokalsamfundets hverdag.

Hvorfor er det vigtigt at have kontrolleret luftfugtighed omkring et pibeorgel?

En luftbefugter er helt nødvendig for Sankt Lukas Stiftelsen for at orglet kan fungere korrekt. Tør luft ville suge fugt fra træet i orgelkammeret, så det ville få dimensions-ændringer, og det ville resultere i et instrument, der ikke reagerer.

På samme måde vil svingende fugtighedsniveauer gøre, at orglet pludselig ikke stemmer længere. Ved at opretholde en relativ luftfugtighed på omkring 55 % RH i orgelkammeret, er træet i ligevægt med luften, og det bevarer sit fugtindhold og sin form.

Serviceaftaler er vigtige

Ligesom selve designet og installationen af en befugter er vigtig, er regelmæssig servicering helt essentiel for at sikre optimal ydeevne og lang levetid for udstyrets levetid.

I løbet af de 50 år, hvor Condair har vedligeholdt udstyret på Sankt Lukas Stiftelsen, er befugteren kun blevet udskiftet to gange.

Det ser vi som et bevis på, at Condair leverer kundetilfredshed gennem kvalitetsprodukter med en imponerende levetid og en serviceplan, der sikrer fortsat pålidelighed.

Vi er stolte af at være en del af vores kunders succes, og alle kan drage fordel af Condairs omfattende erfaring over hele verden; fra anerkendte koncertsale som Operahuset i Sydney til Elbphilharmonie i Tyskland, og fra Royal Albert Hall i Storbritannien til Sankt Lukas Stiftelsen i Danmark.

Tilbage til nyheder 
Serviceaftale

Condair og Sankt Lukas Stiftelsen