4. februar 2019

Condair åbner svensk hovedkontor i Täby


I dag vokser Condair-gruppen yderligere, når Condair AB åbner dørene på det nye hovedkontor i Täby.

  ”Condairs produkter har været på det svenske marked i mange år, så åbningen af det svenske hovedkontor er et naturligt skridt at tage for at styrke vores position på markedet og komme tættere på vores kunder,” fortæller Johan Höckne fra Condair AB.

   ”Med åbningen af det nye hovedkontor får vi mulighed for at blive endnu stærkere inden for vores spidskompetencer: Styring af luftfugtighed, forbedring af indeklima og energibesparelser med evaporativ køling. Vores serviceteam dækker hele Sverige 24/7.”

   Condair startede i 1948 og har været på det svenske marked i mere end 40 år. Vi er verdensførende i styring af luftfugtighed med ekspertise i at levere løsninger inden for affugtning, befugtning, evaporativ køling og indeklima til kunder inden for eksempelvis produktioner, datacentre, kontorer, hospitaler og museer. Johan Höckne kan ikke vente med at komme i gang med de nye opgaver:

   ”Jeg ser frem til at møde nye og gamle relationer fra ventilationsbranchen, som jeg har været i i 19 år. Vores team står klar med ekspertise, praktisk erfaring og den nyeste produktviden. Condair har gennem mange år specialiseret sig i at hjælpe kunder med at kontrollere luftfugtigheden, og vi kan tilbyde de bedste løsninger på markedet. For eksempel har vi som de eneste hygiejnesikrede luftbefugtere i vores sortiment og vi kan hjælpe produktioner af med overskudsvarme med billig køling”

   Johan Höckne, Technical Sales Manager, Condair AB

     

   Condairs løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug. Vi tilbyder hygiejnecertificerede produkter blandt andet til sundhedsvæsnet og fødevareindustrien. Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden som fx Danfoss, Tetra Pak, Arctic Paper, Pfizer, Siemens, Ericsson, IKEA, Stora Enso og Arla Foods. De har leveret køling og luftbefugtning til Facebooks datacenter i Luleå, og de sænker temperaturen med 10 grader på bedepladsen i Medina i Saudi-Arabien med verdens største udendørs aircondition-anlæg.

   Flere nyheder