16.02.2021

Webinar: Sundere indeklima, sundere bygninger

Som en del af den online vidensuge, Energiforum 21Live, sætter vi hos Condair fokus på vigtigheden af det sunde og smittefri indeklima. Torsdag den 11. marts kl. 10:30-11.00 fortæller indeklimaspecialist Henrik Nørgaard derfor om den nyeste forskning inden for indeklima, helbred og luftfugtighed.

I jagten på den energioptimerede bygning har vi glemt en vigtig faktor: Det er mennesker, der skal opholde sig i bygningerne. Vores indeklima lider nemlig i de tætlukkede og mekanisk ventilerede bygninger, og det har store konsekvenser for produktivitet og helbred. Indeklimaspecialist, Henrik Nørgaard, vil med udgangspunkt i den nyeste forskning inden for indeklima og helbred sætter fokus på vigtigheden af at fokusere og måle på luftfugtighed og samtidig gøre dig klogere på, hvordan lav luftfugtighed og smitte med luftbårne vira hænger sammen.

Tilmeld dig vores gratis webinar her.

Om webinaret

Dato og tid: Torsdag den 11. marts kl. 10:30-11:00

Varighed: 30 minutter.

Din oplægsholder

Henrik Nørgaard har over 14 års erfaring fra HVAC-branchen, hvor han har arbejdet med bygningsautomatik, integration og styring af bygninger i alle størrelser. Henrik har derfor bred viden om betydningen af luftfugtigheden for det sunde indeklima. 

Energiforum 21Live

Condair deltager i den online vidensuge, Energiforum 21Live, der afholdes i uge 10 fra den 8. til den 12. marts 2021. Ugen byder blandt andet på spændende cases, skarpe interviews med eksperter, paneldebatter og forskellige dybdegående webinarer.

Få et samlet overblik over dagene og de forskellige indslag på Energiforums hjemmeside eller hent programmet på deres app ’EFDK’, som kan downloades via App Store og Google Play.

Tilbage til nyheder