01.09.2020

Condair er en solid og troværdig samarbejdspartner

I Condair A/S kan vi forsikre vores kunder og leverandører om, at vi er troværdig og økonomisk ansvarlig, og at man kan regne med os. Det underbygger vi med Bisnodes kreditrating.

Som en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling har vi hos Condair A/S en lang historik om at skabe langvarige og solide relationer med vores kunder og leverandører. Vores produkter er bygget i høj kvalitet, og vores teknikere er specialister i at servicere anlæggene. Men hvordan kan vi yderligere vise omverdenen, at vi er en troværdig og pålidelig samarbejdspartner? Det mener vi, at vi blandt andet kan gøre ved at lade os kreditvurdere igennem Bisnode.

Et bevis på en stabil og sund økonomi

Bisnodes er Nordens mest veletablerede kreditratingmodel. Som virksomhed kan du modtage ratingen A, AA eller AAA, hvor sidstnævnte er den højst mulige rating, en virksomhed kan få tildelt. I 2020 har Condair A/S modtaget Bisnodes AAA kreditrating, og derfor kan vi med ro i maven fortælle vores samarbejdspartnere, at de kan stole på os.

”Hos Condair er vi stolte af, at vi kan fortælle vores kunder og leverandører, at vi er en solid samarbejdspartner. Det er vigtigt for os, at vi kan sende et signal til vores omverden om, at vi har en økonomisk sund forretning, og at man kan have tillid til os og vores produkter”, udtaler Carsten Brostrup, Salgsdirektør i Condair A/S.

Ratingen er ikke blot et bevis på, at Condair A/S har en stabil og sund økonomi. Nej, den er også et bevis på, at vores kunder er tilfredse med vores løsninger, og at vi har et stabilt samarbejde med vores leverandører.

Tilbage til nyheder