08.09.2021

Mød os på Danvak Dagen 2021 til en snak om indeklima

Danvak Dagen er en konference der henvender sig til jer, der er interesseret i eller beskæftiger sig med HVAC, energi, byggeri og indeklima. Danvak Dagen finder sted d. 29. september i København, og vi er at finde blandt de 8 udstillere på dagen.

På konferencen kan du forvente at blive klædt godt på til fremtidens udfordringer i byggeriet, når der stilles skarpt på, hvordan vi blandt andet sikrer, at byggeriet nedsætter sin klimabelastning, og hvordan vi i højere grad kan sikre, at vi bygger ”rigtigt” første gang.

Deltager du på konferencen så kig endelig forbi vores stand og få en snak om, hvordan befugtning og affugtning kan være med til at sikre, at I får en sund bygning med et godt indeklima og optimale produktionsprocesser.

Find mere information om Danvak Dagen 2021.

Retningslinjer for Covid-19

I denne tid tager vi hos Condair selvfølgelig vores forholdsregler og følger myndighedernes retningslinjer. Vi holder os løbende opdateret på udviklingen af Covid-19 og overholder alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen i forbindelse med vores deltagelse på konferencen.

Tilbage til nyheder