23.01.2024

Condair A/S søger en intern Sales Engineer til afdelingen i Ry

Er du teknisk velfunderet, og motiveres du af alsidige arbejdsopgaver inden for rådgivning og salg? Så er det dig, vi søger som kollega i det interne salgsteam.

Om jobbet

Condair A/S producerer og sælger markedets mest avancerede systemer og anlæg til regulering af luftfugtigheden. Nøjagtig fugtkontrol og stabil luftfugtighed er en afgørende faktor inden for mange produktioner, industrier og brancher, så har du lyst til at arbejde med komplekse løsninger til en bred kundeportefølje, er dette jobbet til dig.

Du bliver en del af et velfungerende og kompetent back office team i salgsafdelingen, der har til opgave at behovsafdække og vejlede kunder omkring Condair A/S’ produktportefølje. Samtidig yder du support og back-up for dine eksterne salgskolleger. 

Dine primære arbejdsopgaver omfatter

 • Rådgivning og salg til eksisterende og nye kunder

 • Beregning og dimensionering af anlæg inden for be- og affugtning

 • Udarbejdelse af tilbud

 • Support til eksterne salgsingeniører

 • Produktsupport og afklaring af tekniske forespørgsler fra kunder og kollegaer

I dit daglige arbejde anvender du blandt andet CRM, SAP, Office-pakken og beregningsværktøjer som en naturlig del af hverdagen.  Du får naturligvis god oplæring i systemerne ved opstart.

Vi tilbyder

Vægter du faglig stolthed højt? Så er Condair A/S den rette arbejdsplads for dig. Virksomheden sætter en ære i at levere de bedste produkter og services og går aldrig på kompromis med kvaliteten. 

Som intern Sales Engineer hos Condair A/S får du en vigtig, central rolle i en dynamisk, international koncern i vækst, hvor kulturen er præget af en tillidsbaseret og flad struktur. Du bliver en del af et kompetent, engageret team bestående af fire kollegaer med reference til Sales Director CCO.

Der er mulighed for både fuldtid og deltid i stillingen, der rummer en høj grad af frihed under ansvar med gode muligheder for kompetenceudvikling og faglig sparring. Du tilbydes en god lønpakke inkl. pension og sundhedssikring. Virksomheden afholder desuden flere sociale arrangementer i løbet af året.

Vi forventer

Du kan have forskellige indgangsvinkler til stillingen, men vi forventer, at du har en teoretisk ballast indenfor teknik. Det kunne fx være maskinmester, ingeniør, VVS’er eller elektriker med erfaring inden for ventilationsfaget.

Vi ser gerne, at du har erfaring indenfor HVAC-branchen og tidligere har berørt indeklima, ventilation eller lignende. Du kommer potentielt fra en lignende stilling og besidder gode kompetencer indenfor salg og rådgivning omkring tekniske løsninger. 

Derudover forventer vi, at du trives med rådgivning og beregning af tekniske løsninger i en alsidig arbejdsdag, hvor kvalitet og service altid står højst på agendaen.

Din profil

Som person er du serviceminded og brænder for den gode behovsafdækning, rådgivning og interne salgsproces. Du har et godt humør, er nysgerrig samt har en positiv tilgang til opgaverne. Du arbejder struktureret og trives godt i rollen som tovholder i en afvekslende arbejdsdag.

I stillingen kommer du til at tale med mange forskellige kundetyper, hvorfor det er vigtigt, at du er imødekommende, velformuleret og formår at identificere kundernes udfordringer gennem telefonen, så du dermed kan sikre dem den bedst mulige løsning. Du er udpræget teamplayer og trives med at være en del af et mindre team, hvor alle bidrager og hjælper hinanden med at nå i mål.

Virksomheden

Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling. Condair-gruppen eksporterer højteknologiske løsninger til mere end 50 lande og sætter standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger verden over. 

Condair A/S er ejet af Condair i Schweiz, og gruppen har kontorer over hele verden. I Danmark er der ca. 60 engagerede medarbejdere fordelt på kontorerne i Ry og Slagelse.

Ansøgning

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af salgsteamet, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via linket her.

Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved eventuelle spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Line Askær fra VKConsulting på tlf. 70 20 15 12 alle hverdage.
         Få et kig indenfor hos Condair i Ry

          

          

         Condair er totalleverandør af fugtstyring         Mere om Condair A/S ...