18.06.2021

Ny app viser hvornår dit indeklima er optimalt

Med appen Condair Humidity Checker er det muligt hurtigt at få en indikation af om dit indeklima er optimalt.

Der er mange forhold, der indvirker på det sunde og gode indeklima. Forhold som temperatur og luftfugtighed er blot nogle af dem. I et optimalt indeklima er temperaturen mellem 18-22 grader, og luftfugtigheden er indenfor de anbefalede 40-60 procent.

Det kan dog være svært at opretholde et sundt indeklima året rundt, da blandt andet bygningens ventilationssystem, luftskiftet i lokalet og de svingende temperaturer udenfor kan få luftfugtigheden og temperaturen indenfor til at svinge meget i løbet af året. Det er derfor en god ide løbende at sikre sig, at ens indeklima er optimalt.  

Sådan virker appen

Condair har udviklet appen Humidity Checker, som giver dig mulighed for at indtaste den aktuelle temperatur og luftfugtighed, og derved få et hurtigt resultat af, hvordan dit indeklima har det. For at vide, hvilket værdier, du skal indtaste i appen, kan du aflæse temperatur og luftfugtighed på for eksempel et hygrometer, der nemt stilles i lokalet og måler indeklimaet.

Appen fungerer ikke som hygrometer, men kan derimod supplere dit eksisterende hygrometer med yderligere forklaringer og råd til at opnå et bedre indeklima.

Har du ikke allerede et hygrometer?

For at kunne bruge appen forudsættes det, at du kender temperaturen og den aktuelle luftfugtighed i lokalet. Til at måle dette anbefaler vi hos Condair, at du anskaffer dig et hygrometer.

Har du ikke allerede et hygrometer, kan du bestille et gratis hygrometer hos os.

Yderligere oplysninger

Appen kan gratis downloades til Android og Apple. 

Få mere info om appen på vores rådgiverside.

   

Tilbage til nyheder 
Ny app viser hvornår dit indeklima er optimalt
Condair logo