16.11.2021

Rådgivende salgsingeniør med fokus på HVAC

Hører du til en af dem, som både forstår sig på tekniske produkter og på at være i øjenhøjde med kunden? Trives du med at have en afvekslende hverdag, hvor du både besøger kunder og samtidig er på kontoret for at rådgive i tekniske produkter? Skulle du tilmed have erfaring fra ventilations- eller VVS-branchen? Så bliv en del af et stærkt team hos Condair A/S som vores nye salgsingeniør.

Vi søger en teknisk stærk rådgivende salgsingeniør til:

 • Salg og rådgivning af primært HVAC-produkter til installatører, entreprenører, rådgivende ingeniører og slutkunder
 • Bearbejdning af nye og eksisterende kunder – primært på Sjælland og Fyn
 • Bidrage til udviklingen af vores samlede salg i Danmark

Du vil få base på vores kontor i Slagelse eller Ry med mulighed for hjemmekontor.

Om Condair

    Hos Condair producerer og sælger vi markedets mest avancerede systemer og anlæg til regulering og styring af luftfugtigheden. Vi har derfor specialiseret os i befugtning, affugtning, evaporativ køling og måleinstrumenter til professionel brug.

    Vores løsninger inden for befugtning og affugtning sikrer at luftfugtigheden bliver styret med stor præcision til gavn for virksomheder, institutioner, produktioner og brugere af bygninger, der har udfordringer med indeklimaet. 

    Vi er en del af en international koncern, der eksporterer til mere end 50 lande over hele verden. I Danmark er vi 45 medarbejdere fordelt på vores to kontorer.

    Den rette til jobbet

    Som rådgivende salgsingeniør laver du beregninger og tilbud. Du bruger tid på at rådgive og servicere vores kunder, samtidig med at du også har fokus at bearbejde og opsøge nye kundeemner. For at vedligeholde kunderelationen besøger du eksisterende kunder, mens du løbende arbejder på at udvikle og udbygge kundeporteføljen. I dagligdagen arbejder du med digitale værktøjer som blandt andet CRM og vores interne beregningsprogrammer. Vi forestiller os, at du er hos kunder 2-3 dage om ugen. Resten af din tid foregår på kontoret i et tæt samarbejde med dine teknisk kompetente og engagerede kolleger i blandt andet BackOffice, Service og Marketing.

    Som person evner du derfor at fordybe dig i beregninger samtidig med, at du har energi, lyst og drive til at skabe resultater. Som salgsingeniør får du en nøglerolle i organisationen og vil samtidig fungere som virksomhedens ansigt udadtil. Vi sætter derfor pris på at du er selvkørende, proaktiv og arbejder gerne tæt sammen med både kunder og rådgivere. Hertil lægger vi vægt på, at du kender vigtigheden af et højt aktivitetsniveau, og er klar til at arbejde målrettet, ambitiøst og engageret med salg og rådgivning af Condairs produkter og løsninger.

    I stillingen kommer du til at tale med mange forskellige kunder og kolleger, så du skal holde af at være i daglig kontakt med mange mennesker og være imødekommende, velformuleret og har erfaring med at begå dig på flere niveauer i en virksomhed.

    Vi tilbyder

    • En vigtig og spændende rolle med gode udviklingsmuligheder
    • Et job i en international, dynamisk koncern med produkter af høj kvalitet
    • En god lønpakke inkl. pension, sundhedsforsikring, mulighed for firmabil/kørselsordning
    • Kompetente, engagerede kollegaer og sociale arrangementer i løbet af året

    Interesseret?

    Hammer Andersen håndterer rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Steffen Sørensen på sts@hammerandersen.com
     eller telefon 29662072.

    Søg stillingen via dette link.

    Få et kig indenfor hos Condair i Ry

     

     

    Condair er totalleverandør af fugtstyring    Mere om Condair A/S ...