Dette website anvender cookies

Hvad er Cookies?

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du får information om, at vi sætter cookies, inden de sættes. Det er vi - og alle andre - forpligtede til. Læs mere på Erhvervsstyrelsen.dk om cookies og det juridiske grundlag i "Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr" (Cookiebekendtgørelsen).

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Slet cookies på Microsoft Internet Explorer

Slet cookies på Mozilla Firefox browser

Slet cookies på Google Chrome browser

Slet cookies på Safari browser

Slet cookies på Opera browser

Slet flash cookies: (gælder alle browsere)

Slet cookies på iPad, iPhone, iPod touch

Slet cookies på Android telefoner

Vejledning i at slette cookies fra Windows Phone 7

 

Skal du slette dine Cookies?
Når du sletter dine cookies, mister du værdifuld information og gør din færden på internettet unødig besværlig. Mange sletter cookies for at rydde deres søgehistorik eller skjule hvilke sider, de har besøgt, men her er det faktisk nemmere blot at skifte til inkognito browsing og bevare fordelene ved cookies, der sikrer at dine præference huskes fra gang til gang.

Private browsing i Microsoft Internet Explorer (Ctrl+Shift+P)

Private browsing i FireFox (Ctrl+Shift+P)

Private Browsing i Safari på iPhone, iPad, or iPod touch

Private browsing i Chrome (Ctrl+Shift+N)

Private browsing i Opera

Formål med cookie opsamling på vores hjemmeside:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.
  • 5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du if��lge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.


Image

Læs mere om Condair