Bestil et gratis tjek af dit indeklima på arbejdspladsen

Vores Health Consultant, Jeanet Berg, besøger virksomheder for at undersøge hvordan deres indeklima har det og hvordan det påvirker medarbejdernes performance og helbred i form af sygefravær.

Mange arbejdspladser oplever gener og problemer, som skyldes et dårligt indeklima. Jeg kan hjælpe jer med at kortlægge, om luftfugtigheden bør ændres for ikke at skade medarbejdernes helbred. Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om hvordan vi kan forbedre jeres indeklima.

Et gratis og uforpligtende besøg af vores indeklima-specialist giver dig mulighed for at finde ud af, om dine problemer kan skyldes at din arbejdsplads ikke har den optimale luftfugtighed. Herfra kan Jeanet komme med løsningsforslag som ikke alene har økonomiske fordele for virksomheden i form af reduceret sygefravær, men også et bedre og mere behageligt indeklima for medarbejderne i det daglige.

Er du i tvivl om hvordan dit indeklima har det? Tag vores indeklima-test her på kun 2 minutter. Du kan også læse mere om symptomerne på et dårligt indeklima med forkert luftfugtighed her

Jeanet har med sine mange års erfaring som uddannet sygeplejerske altid haft fokus på menneskers helbred. Kontakt Jeanet ved at udfylde kontaktformularen eller ring til os.

Tilbage til nyheder