Du kan læse mere eller bestille her

MSR dataloggere findes i forskellige varianter der kan tilpasses til jeres behov.

13. juli 2018

Ny MSR175 stødtransportlogger til højhastighedsoptagelser


  Højeffektiv sensorteknologi kombineret med sofistikeret lagrings- og evalueringselektronik findes i den nye MSR175 miniature datalogger fra MSR. Disse optagelses- og oplagringssystemer, der kun er tommelfingerstørrelse, er særligt velegnede til transportovervågning af alle typer varer.

   Et centralt anvendelsesområde for den nye MSR-datalogger er identifikation og kontinuerlig dokumentation af eksterne fysiske påvirkninger på last, såsom stød og slag, overskydende eller utilstrækkelig temperatur, ændringer i fugtighed, lys eller tryk - over længere tid, for eksempel at dokumentere skade.

   5.000 målinger/s, præcist og tydeligt dokumenteret

   De to 3-akse accelerationssensorer integreret i MSR175 har arbejdsområder på ± 15 g og ± 100 g. De registrerer stød og rystelser ved en målefrekvens på op til 5.000 målinger pr. sekund. En variant af dataloggeren er udstyret med en ekstra intern temperaturføler, mens den anden type variant har yderligere tre interne sensorer - et lys, en luftfugtighed og en trykføler - foruden den ekstra temperaturføler. Denne datalogger leveres komplet med evaluerings- og opbevaringselektronik samt et genopladeligt batteri, som alle er installeret i et vandtæt plastikhus, der er IP67-kompatibelt. Den installerede hukommelse i dataloggeren er i stand til at lagre over 2.000.000 målte værdier, hvilket er tilstrækkeligt til mere end 1.000 stød og rystelser. Derfor er det velegnet til måleperioder på flere måneder. En måle- og registreringscyklus startes enten umiddelbart efter konfigurationen på en bestemt dato eller via den integrerede knap.

   MSR ShockViewer-softwaret er nem at bruge til analyse af de målte data

   Ved afslutningen af målingsperioden kan alle data, der er optaget af MSR175, overføres til en computer via en USB-port. Herefter kan den analyseres og tydeligt fremlægges i et diagram ved hjælp af den intuitive "MSR ShockViewer" -software. I processen kan du analysere kritiske begivenheder på et øjeblik og dokumentere dem endeligt i en rapport; En frekvensanalyse gør det lettere at identificere årsagerne til stødhændelser. På forespørgsel leveres dataloggere med et kalibreringscertifikat, der er underlagt et gebyr, og takket være en brugervenlig konfigurationsrutine kan de tages i brug uden at kræve specialistkundskaber.

   De nye MSR175 stødtransportdataloggere fra MSR vil være tilgængelige fra midten af juli.

        

   Tilbage til nyheder