11. august 2017

Vi præsenterer vores 1-stjernede produktnyhed på HI-messen


Produktnyhed kåret til 1-stjernet nyhed i HI Marks

Vores produktnyhed RO-A, omvendt osmose-anlæg, er kåret til at være en 1-stjernet nyhed af HI marks og præsenteres på HI messen i Herning fra den 3-5. oktober 2017.

   Ro-A omvendt osmose er et add-on til en dampbefugter som kan fjerne mineraler fra vandet inden det befugtes ud i luften. Når man fjerner mineralerne fra vandet reduceres den kalkbelægning der opstår i anlægget. Herved kan du reducere mange af udgifterne til vedligeholdelse af befugtningsanlægget. 

   Mød os på HI messen

   HI messen er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse. HI messen har besøgende og udstillere fra hele det skandinaviske marked. På HI messen kan du samle inspiration, skabe nye netværksforbindelser og vidensdele indenfor en lang række brancher som for eksempel automation, energi og innovation.

   Ønsker du at besøge os på HI messen kan du gratis downloade en entrebillet her. Condair udstiller på stand M9602, hvor du blandt andet kan opleve hvordan vores evaporative køling kan sænke temperaturen, se vores produktnyhed eller få en snak med en af vores eksperter om, hvordan vi kan hjælpe jer til at opnå energibesparelser og forbedret indeklima.

   Tilbage til nyheder