RO-A omvendt osmose-anlæg

Condair RO-A leverer forbedret vandkvalitet, som giver højere effektivitet ved luftbefugtning. Anlægget er en kompakt plug'n'play-løsning, som nemt kan installeres med alle tilslutninger øverst på kabinettet. 

Effektiv styring af kalkbelægninger og mineraler

Omvendt osmose (reverse osmosis - RO) er en effektiv og økonomisk metode til at fjerne mineraler fra vandet. Ved at fjerne mineralerne fra en luftbefugters forsyningsvand undgår man stort set den kalkbelægning, der opbygges i systemet. Dette reducerer både nødvendig vedligeholdelse og energiforbrug. 

RO-A giver en række fordele

Condair RO-A er udviklet specielt med henblik på at give drifts-, energi- og vedligeholdelsesmæssige fordele for luftbefugtere. Ved brug af RO-A forsyningsvand kræver dampbefugterens kedelkammer ikke regelmæssig tømning. Derfor kræver det mindre energi at opretholde vandets temperatur. Fordi vandtemperaturen er konstant, er damp-outputtet også konstant, hvilket giver bedre fugtighedskontrol. Ved brug af resistive dampbefugtere, der tilføres RO-A-vand, kan der opnås en kontrol på ±1 % RH.

Fordele og funktioner med Condair RO-A

  • Eliminerer stort set opbygning af kalkbelægning i luftbefugtere

  • Høj vandeffektivitet: 50 % genvindingsrate

  • Reducerer både tid og omkostninger til vedligeholdelse

  • Reducerer energiforbruget

  • Muliggør præcis fugtighedskontrol

  • Forlænger levetiden for luftbefugtere

Har du brug for hjælp til at finde den rette løsning til dit projekt?

Måske er du også interesseret i...