Rådgivning om de nyeste køleteknologier

Energioptimering er det nye sort, og der bliver gjort meget for at energioptimere produktioner og gøre byggerier mere grønne. Evaporativ køling er et nyt kølekoncept, som giver store energibesparelser på driftsomkostninger til ventilation. Samtidig slipper du af med en lang række gener ved produktionsprocesser, som for eksempel statisk elektricitet, støvgener, overskudsvarme og for tørt og varmt indeklima.

Viden om de nyeste teknologier og korrekt rådgivning inden for køling og indeklima er den vigtigste faktor for et godt samarbejde mellem kunde og rådgiver. Her kan Condair bidrage, så du som rådgiver for den nødvendige viden og er klædt godt på til at rådgive dine kunder om mulighederne for køling.

Gratis energiseminar flere steder i landet

Condair tilbyder et gratis energiseminar, hvor vi fortæller, hvordan man kan opnå store besparelser på køling ved at benytte evaporativ køling som et supplement til almindelig ventilation.

Vi viser konkrete kundecases og gennemgår hvordan vores køleløsning giver store energibesparelser samt øger kundernes produktivitet og giver et bedre indeklima til medarbejderne. Kom og bliv klogere på hvordan Facebook, Terma og mange andre bruger evaporativ køling. 

Tilmeld dig et af vores gratis seminarer, mens der stadig er ledige pladser.

Læs mere om energibesparelser med evaporativ køling fra Condair...