Med MLPRO pumpesystem er du sikret høj hygiejnestandard

Rent vand med MLPRO pumpesystem

Driftssikre luftbefugtningssystemer til alle industrier

Driftssikker og korrekt styring af luftfugtigheden med MLP pumpesystem

Condair har specialiseret sig i at producere og levere yderst driftssikre luftbefugtningssystemer til en række industrier med fokus på en korrekt luftfugtighed. Pumpestationen er en meget vigtig del af de komplette systemer, der er kendetegnet ved unik hygiejnisk design, høj kvalitet, sikkerhed, fleksibilitet og servicevenlighed.
For at sikre optimal systemkvalitet og driftssikkerhed bliver pumpestationen gennemtestet før levering.

Høj hygiejnestandard efter HACCP kvalitetskrav

Pumpestationerne indgår i Condairs ISO 22000 HACCP-certificering, hvilket giver en stor produktsikkerhed, idet alle vandberørte komponenter er godkendt i henhold til HACCP og er dermed underlagt de strengeste hygiejnestandarder.

Omvendt osmose sikrer det rene vand

MLP pumpestationerne tilsluttes vand af drikkevandskvalitet, som altid indeholder en vis mængde salte og mineraler.
For at fjerne dette fra drikkevandet, og dermed undgå støv i lokalerne, presses det gennem en membran, hvor kun vandmolekyler kan passere. Membranen indgår i et omvendt osmoseanlæg, som separerer 95-98 % af alle salte, mineraler og bakterier fra vandet. Som yderligere sikkerhed UV-behandles vandet, før det ledes til en hygiejnesikret reservoirbeholder. UV-behandlingen forhindrer evt. bakterier i at kunne formere sig.

Det rene vand er herefter klar til at blive forstøvet i rummet, hvor det på en sikker og hygiejnisk måde er med til at forbedre indeklimaet.

Brug for hjælp til at finde den rette løsning til dit projekt?

Måske er du også interesseret i...