18.06.2024

Condair Group udvider sin tilstedeværelse i USA med et nyt produktionsanlæg i Richmond, Virginia

PRESSEMEDDELELSE
Richmond, Virginia, USA, og Pfäffikon, Schweiz - 18. juni 2024 - Condair Group meddeler i dag, at de vil etablere et nyt produktionsanlæg i Richmond, Virginia, USA, hvilket markerer et strategisk skridt for at forbedre nærheden til kunderne og styrke deres position på det amerikanske marked.


Som pioner inden for befugtning, affugtning og fordampningskøling ønsker den schweizisk baserede Condair Group at styrke sin forretning inden for fordampningsteknologi i Nordamerika. I erkendelse af vigtigheden af nærhed til kunderne og effektivitet i forsyningskæden som drivkraft for fremtidig vækst har Condair valgt Richmond, Virginia, som placering for sit nye produktionssted.

Det nye anlæg på 37.000 m2 (400.000 ft2) i Richmond, der ligger på 23 hektar (57 acres), skal efter planen tages i brug i begyndelsen af 2025 med en anslået beskæftigelse på ca. 180 personer. Desuden planlægger Condair at overføre sin nuværende produktion fra Center, Texas, til Richmond i 2026.

  

  

Oliver Zimmermann, CEO for Condair Group, udtrykker tilfredshed med flytningen og udtaler:

"Vi er forpligtet til at være en pålidelig partner for vores kunder, samtidig med at vi fremmer vores virksomheds vækst. Etableringen af afdelingen i Richmond vil ikke kun styrke vores produktionskapacitet, men også gøre det lettere at komme tættere på vores kunder, især inden for datacentersektoren. Sammen med vores eksisterende afdelinger i Racine, Wisconsin, USA, og Ottawa, Canada, styrker vi Condair-netværket for bedre at kunne betjene vores kunder på tværs af kontinentet."

  

Om Condair Group
Condair Group, der blev grundlagt i 1948 og har base i Schweiz, er verdens førende inden for befugtning, affugtning og evaporativ køling. Understøttet af videnskaben udvikler vi individuelle, holistiske løsninger, som kunderne kan stole på gennem hele livscyklussen. Med optimal luftfugtighed øger vi produktiviteten og skaber sundere bygningsmiljøer. Condair Group har produktionssteder i Europa, Nordamerika og Kina, egne salgs- og serviceorganisationer i 23 lande og repræsentanter 50 steder i verden.

For mere information, besøg www.condairgroup.com


Mediekontakter:

US Media Amerikanske medier:
Horace Wynn - e-mail: horace.wynn@condair.com
Scott Stanfield - e-mail: scott.stanfield@condair.com

Internationale medier
Oliver Zimmermann - e-mailoliver.zimmermann@condair.com
+41 55 416 61 11

Tilbage til nyheder 

Det nye produktionsanlæg på 37.000 m2, som forventes at tages i brug i starten af 2025. 

Har du spørgsmål til dit næste projekt?

Kontakt os

Vil du vide mere om styring af luftfugtighed?

Du er måske også interesseret i...