Condair RS dampbefugter med ventilatorenhed

Den højtydende dampbefugter med ventilatorenhed kan levere op til 40 kg/h direkte til rumluftbefugtning. Ventilatorenheden kan placeres enten direkte oven på befugteren eller adskilt fra befugteren. Ventilatoren med dobbel hastighed kan levere enten støjsvag drift eller høj dampydelse, og ventilatorenheden er IP21-klassificeret.

Præcis styring af luftfugtigheden med RS dampbefugter

Condair RS dampbefugteren giver mulighed for nøjagtig styring af luftfugtigheden uden omkostninger til engangsdampcylindre i plast, og den gør vedligeholdelsen nemmere med sit patenterede system til håndtering af kalkbelægninger.

Nem fjernelse af kalkbelægninger

Kalkbelægninger, som dannes på varmelegemet, knækker af under normal drift og falder ned i den eksternt placerede kalkopsamlingsbeholder. Fjernelse af kalkbelægninger er en enkel proces, hvor man dræner kalkopsamlingsbeholderen med et tryk på en knap, så enheden afkøles, og derefter frakobler man tanken og tømmer den.

Vedligeholdelse er minimal

Condair RS kan bruge vandværksvand, men dette anbefales ikke i Danmark. Ved at bruge RO-vand (omvendt osmosevand) på en Condair RS-VE giver dette mulighed for at styre den relative luftfugtighed inden for ±5 %. Ved brug af Condair RS-P (proces), giver dette mulighed for at styre den relative luftfugtighed inden for ±2 %. Når der bruges RO-vand, elimineres dannelsen af kalkbelægninger stort set, hvilket minimerer kravet til vedligeholdelse af enheden.

Den avancerede betjeningsenhed med touchscreen giver intuitiv betjening og meget detaljeret rapportering, herunder downloadkapacitet samt fejl- og servicehistorik i Excel til avanceret diagnosticering. Mulighed for opkobling til BMS-systemer er standard med BACnet- og Modbus-protokoller.

Teknisk viden


Condair RS resistiv dampbefugter

Fordele og funktioner med Condair RS dampbefugter

  • Giver mulighed for nøjagtig styring af luftfugtigheden til direkte rumluftbefugtning

  • Ventilatorenheden kan monteres enten direkte på befugteren eller adskilt fra befugteren

  • Patenteret system til håndtering af kalkbelægninger, så man nemt kan fjerne kalkbelægninger

  • Kan anvendes med RO-vand for derved at reducere behovet for vedligeholdelse betydeligt

  • Den avancerede betjeningsenhed med touchscreen er brugervenlig og giver mulighed for avanceret rapportering

Brug for hjælp til at vælge den rette befugter til dit projekt´?