Condair EL dampbefugter med elektrodeopvarmning

Condair EL er en dampbefugter med elektrodeopvarmning, som giver pålidelig dampbefugtning, og som er nem at installere, bruge og servicere.

Forlænget holdbarhed og præcis styring

Dampcylindrene i Condair EL elektrode dampbefugter holder op til tre gange længere end i sammenlignelige modeller på grund af den avancerede styring af vandkvaliteten. Vandets mineralindhold overvåges og styres præcist. Vand med et højt mineralindhold udtømmes efter behov, og der tilføres frisk vand, hvilket minimerer mængden af kedelsten og reducerer den mængde energi, der kræves for at opvarme vandet.

Driftsikker dampbefugter med ventilatorenhed

Denne dampbefugter med elektrodeopvarmning giver befugtning direkte til rummet. Den topmonterede ventilatorenhed kan give op til 45 kg damp pr. time, hvilket gør den ideel til anvendelse i rum som laboratorier, træningslokaler og produktionsområder.

Dampbefugteren giver minimal nedetid

Når der er behov for service, gør Condair EL's konstruktion det nemt at tømme, fjerne og udskifte engangsdampcylindrene, så nedetiden holdes på et minimum. Der fås også cylindre, som kan rengøres.

Det avancerede betjeningspanel med touchscreen gør det nemt at betjene anlægget og få detaljerede diagnosticeringsrapporter. En USB-forbindelse gør det muligt at downloade ydelsesdata til et Excel-ark og gør det nemt at opdatere befugterens software.

Condair EL fås med en udendørs option. Se de tekniske specifikationer her. Læs mere om teknikken bag dampbefugtning med elektrodeopvarmning.

Funktioner og fordele med Condair EL dampbefugter

  • Driftssikker dampbefugter, som er nem at installere, bruge og vedligeholde
  • Dampcylindrene har en lang levetid på grund af den innovative styring af vandets mineralindhold
  • Avanceret betjeningsenhed med touchscreen, som gør det nemt at betjene anlægget, og som tilbyder detaljerede rapporter
  • Praktisk og hurtig servicering med udskiftning af cylinderen
  • BMS-forbindelse som standard
  • Dampbefugteren bruger almindeligt vandværksvand

Brug for hjælp til at vælge den rette befugter til dit projekt?

Se vores udvalg af dampbefugtere og andre luftbefugtere...