Dampventil til forproduceret damp - dampbefugter

Condair ESCO

                 

Luftfugtighedsstyring med dampbefugtning i ventilation eller kanal

Condair ESCO bruger damp fra bygningens eksisterende dampinstallation til at forsyne ventilationsanlæg eller kanaler med befugtning. Dampbefugteren behandler dampen for at fjerne kondensvand og sikrer, at der kun tilføres tør damp for luftfugtighedsstyring.

Dampbefugtning med nøjagtig styring forhindrer damplækage

Den kan køre på op til 4 bar og levere op til 1.000 kg damp/time til et ventilationsanlæg. Den er forsynet med en keramisk drejeskiveventil, som omfatter 0-100 % modulation, nøjagtig styring og forhindrer damplækage i lukket tilstand.

Patenteret dampfordeler forhindrer kondensvand i kanalen

Condair ESCO's patenterede dampfordeler har meget små indvendige dyser, der trækker damp udelukkende fra kernen af dampfordeleren, hvor dampen er varmest og tørrest. Derved sikres det, at det kondensvand, der opstår omkring de koldere yderkanter, ikke ledes igennem kanalen. Læs mere om dampfordeling og homogenitetsindeks.

Befugtning uden brug af forvarmning

I modsætning til andre dampbefugtere, som anvender forvarmede dampfordelere for at undgå denne "spytten", reducerer ESCO's dampfordeler varmeoverførslen til luftstrømmen og giver øjeblikkelig befugtning uden forvarmning.

Condair ESCO er tilgængelig i støbejern eller rustfrit stål med en række damprørsmuligheder, der passer til kanalens dimensioner og opfylder de påkrævede absorptionsafstande.

    Vær opmærksom på, at ESCO aktuatorer ikke længere er ATEX godkendte.

    Brug for hjælp til at vælge den rette befugter til dit projekt?