Dataloggere til stabil måling af temperatur og fugtighed

Indenfor mange forskellige brancher som for eksempel industrien, forskning eller handel er det blevet mere nødvendigt end tidligere at kunne måle forskellige parametre, der kan have en effekt på produktionen eller resultatet. Det kan være alt fra fugtighed, temperatur, tryk, acceleration, vibrationer, stød, spænding og lys m.m., der kan være optimalt at måle og logge.

Der findes forskellige måder at måle disse parametre, én af disse er med en datalogger. En datalogger er et lille apparat, der kan måle de forskellige parametre og lagre dem på enten et indbygget Sd kort eller ved de mere avancerede modeller, hvor den målte data bliver sendt direkte til en tilkoblet computer.

Der findes mange forskellige modeller af dataloggere, nogle er særligt gode til at måde stød og vibrationer til for eksempel transportbranchen, hvor andre kan måle fugt og temperaturer ned til den mindste detalje, der gør dem anvendelige indenfor brancher, hvor små udsving kan have store konsekvenser for resultatet eller produktionen.
Det er muligt at tilslutte ekstra sensorer til nogle modeller for et optimalt resultat. Vi fører mange forskellige modeller og versioner, og vores ekspert kan guide dig i at vælge den datalogger, der kan dække dit behov.

Har du brug for gratis vejledning til at vælge den rette datalogger, så kan du altid kontakte vores specialist i sensorer og IoT-løsninger, Henrik Nørgaard, på telefon +45 20 77 59 42 eller mail: henrik.noergaard@condair.com

Ønsker du mere information om dataloggerne?

Kontakt vores eksperter

Se vores udvalg af dataloggere til mange formål....

 

Brug for hjælp til at vælge den rette datalogger?

Måske er du også interesseret i andre instrumenter til måling af fugt....