Sensorer fra Airthings 

Condair forhandler IoT-sensorer med fokus på indeklima.

Condair tilbyder et bredt produktprogram af forskellige IoT-løsninger, der kan måle, overvåge og rapportere de fleste udfordringer, der kan opstå i et moderne kontorindeklima eller produktionsmiljø.

Som forhandler af bl.a. Airthings indeklimasensorer kan Condair hjælpe dig med at gøre det usynlige i luften synligt, og give dig brugbart og pålideligt data at handle på.

IoT sensorerne kan måle på en lang række parametre som Co2, temperatur, luftfugtighed, ultrafine partikler, VOC’er, radon, lys, lyd og lufttryk. 

Airthings for Business løsningen er trådløs og kræver ingen brug af lokale netværk eller IT-afdeling, løsningen leveres med indbygget eSIM kort. Samtidig har flere af enhederne over 10 års batterilevetid, hvilket reducerer vedligehold og udgifter hertil. 

Det minimale batteriforbrug og det optimerede materialevalg sikrer en bæredygtig løsning, som understøtter virksomheders certificeringer inden for DGNB og WELL. Derfor udfører Airthings også LCA analyser på deres produktportefølje, så dette kan indgå i bygningens samlede livscyklusvurdering. 

Airthings for Business er en plug and play løsning med komplet online brugerflade og nogle af de bedste løsninger til at dele data, både via API, MQTT (inkl. broker), Webhooks, PDF og Excel filer. Dette giver dig mulighed for at dele data med din organisations IT-systemer og for at bruge indeklima data i din eksisterende bygningsautomatik.

Airthings har udviklet en speciel teknisk sensor (Space Nano) med op til 20 års batterilevetid, til måling af bl.a. luftfugtighed, temperatur og lufttryk. Den er IP64 beskyttet og kan fungere ned til -30 °C. Perfekt til HVAC-anlæg, befugtningsanlæg, affugtningsanlæg, kølerum, udendørs eller hvor du har brug for pålidelige data fra svære områder med svingende temperaturer og luftfugtighed. 

Uanset om det er for at optimere energiforbrug, kvadratmeterbrug (m2) af mødelokaler, identificere potentielle luftkvalitetsproblemer, samle data til DGNB- og WELL-certificeringer, eller administrere og overvåge luftkvaliteten på et mere teknisk niveau, er Condair garant for at levere professionel rådgivning og vejledning om Airthings produkter og løsninger. 

Airthings for Business løsningen

En let skalerbar løsning, der fungerer til bygninger af enhver type og størrelse.

 • Nem installation og idriftsætning, fungerer i alle bygninger  

 • Batteridrevne og trådløse sensorer med op til 20 års batterilevetid

 • Perfekt til DGNB-certificering, giver point i ECO1, SOC1 og SOC2 

 • Understøtter MQTT (inkl. broker), Niagara N4, Webhook og åben API 

 • Tilpasset brugerflade med PDF-rapporter, dataanalyse, alarmer og infoskærme 

 • Indsigt i m2 brug / belægning, energispild og ventilationsdrift / luftskifte 

 • Krypteret entreprise sikkerhed fra enhed til cloud - ISO27001 certificeret 

 • “Out of the box” løsning, der kræves ingen værktøjer eller ekspertise 

   

  Har du brug for gratis vejledning til at vælge den rette datalogger, så kan du altid kontakte vores specialist i indeklimamåling, Henrik Nørgaard.

  Se vores udvalg af sensorer til mange formål...

   

  Er du i tvivl om, hvilken sensor du skal vælge?

  Måske er du også interesseret i andre instrumenter til måling af fugt...