Brune B 260 befugter

Skab et sundt og energivenligt indeklima med Mobilbefugteren B260 fra Brune

Uanset om det er på kontorer, i opholdsrum, showrooms, arkiver eller museer, tilpasser Brune B260 sig perfekt til rumsituationen. Med sit moderne, men diskrete udseende kan du nemt bruge den mobile luftbefugter i en lang række situationer.

Med en befugtningskapacitet på op til 1,0 liter i timen er den ekstremt kraftfuld og kan derfor bruges i rum på op til 400m³. I tråd med dette krav til ydeevne blev der ved udvælgelsen af komponenterne lagt vægt på at opnå en optimal balance mellem ydeevne og støjsvag drift.


Brugen af et professionelt styresystem og komponenter af høj kvalitet betyder, at selv de strengeste krav kan opfyldes.

Det siger sig selv, at vandtankens niveau overvåges og slukkes automatisk. Derudover muliggør B260 en ekstremt præcis drift af befugteren takket være brugen af en fugtighedssensor af høj kvalitet og den procentvise nøjagtige indstilling af den ønskede målfugtighed.

Et trådløst fugtighedsmålesystem er også tilgængeligt som ekstraudstyr, hvilket kan øge målenøjagtigheden yderligere, da målingen udføres eksternt fra enheden og derfor ikke påvirkes af selve befugterens funktion. Dette målesystem kan også kombineres med vores HP25- eller HP50-affugtere, så du får en komplet befugtnings- og affugtningsløsning til et rum.

For høj præcision af luftfugtigheds-målinger i rummet B260 fås også med et trådløst sensorsystem. Hygrostaten kan placeres overalt i rummet og sender fugtaflæsninger til enheden. 

Tekniske specifikationer

  • Kapacitet: 400 m3
  • Mål: 60 x 67 x 31 cm
  • Vægt: 17 kg
  • Energiforbrug: 65 W
  • Lyd: 34-40 dBA
  • Tank kapacitet: 25 L

Brug for hjælp til at vælge den rette befugter til dit projekt?

Se vores udvalg af kontorbefugtere og andre luftbefugtere...