11.05.2022

Vi søger en Sales Support – CRM Superbruger

Condair søger en selvstændig og kundeminded Sales Support – CRM Superbruger, som kan supportere vores eksterne sælgere samt drifte administrative salgsopgaver. Stillingen er en attraktiv mulighed for at blive en del af en international koncern, der har en bred portefølje af spændende kunder.

Condair er totalleverandør af løsninger til fugtstyring og er desuden markedsleder på området i Danmark. Som Sales Support hos Condair vil du have en nøglefunktion i teamet, hvor du sætter struktur på salgsprocesserne og sørger for at varetage en række vigtige administrative opgaver.

Du bliver en del af en dynamisk salgsafdeling med fokus på følgende arbejdsopgaver: 

 • Support til kollegaer som superbruger i CRM Microsoft Dynamics 365

 • Ordrehåndtering i SAP

 • Fakturering

 • Ordrehåndtering i SAP

 • Vedligehold af priser og samarbejdsaftaler

 • Administrativ blæksprutte

Som Sales Support yder du support til og understøtter eksterne salgsingeniører med arbejdsopgaver som f.eks. ordrehåndtering, CRM support, fakturering, udarbejdelse af tilbud mm. Du sørger for løbende at håndtere ordrer i Condairs CRM- og ERP-systemer i tæt samarbejde med øvrige kollegaer.

Erfaren Intern Salgsfunktion – Backoffice

Du kommer formentlig med en baggrund inden for kontor/administration og har et godt kendskab til Sales support og administrative funktioner. Du har minimum 3-5 års relevant erhvervserfaring og er vant til at navigere i diverse systemer, da IT-værktøjer vil være en helt naturlig del af din hverdag. Kendskab til CRM er et krav, men du vil få en grundig oplæring i både CRM, SAP og Condairs interne programmer.

Ansvarsbevidst og relationsskabende kandidat

Som person forestiller vi os, at du er handlekraftig og har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, så du kan forfølge fastsatte mål. Du har desuden en kommerciel forståelse og forstår vigtigheden i at sætte kunden i centrum, samtidig med at du vægter samarbejdet med de nærmeste kollegaer højt.

Condair tilbyder

Som Sales Support i Condair vil der være rig mulighed for at se effekten af egen indsats, idet du som en del af teamet er med til at optimere salgsprocesserne. Condair er kendetegnet ved en dynamisk og ligetil kultur, hvor medarbejderne har en optimistisk tilgang til at kunne løse opgaverne og imødekomme kundernes behov. Alle medarbejdere i Condair er yderst passionerede omkring det, de gør, og er gode til at dele viden, evner og idéer og dermed sparre med og hjælpe hinanden.

Om Condair

Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling. Condair sætter desuden standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger.

Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre, biblioteker, produktionsvirksomheder mv. Vores løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision. Condair A/S er ejet af Condair i Schweiz, og gruppen har kontorer over hele verden og eksporterer til mere end 50 lande. I Danmark er der 55 engagerede medarbejdere fordelt på salgskontoret i Slagelse og hovedkontoret i Ry, hvor den kommende Sales Support skal arbejde fra. Vi foretrækker derfor kandidater bosiddende i en radius af 30 km fra Ry til denne stilling.

Send gerne din ansøgning snarest til


Torben Løvdahl / Rekrutteringspartner

Tlf. 30248852

Mail: tl@wsgs.dk
         Få et kig indenfor hos Condair i Ry

          

          

         Condair er totalleverandør af fugtstyring         Mere om Condair A/S ...