02.09.2022

Vi søger en Intern Salgsingeniør/teknisk rådgiver

Condair søger en selvstændig og kundeminded Intern Salgsingeniør og teknisk rådgiver, som kan være en vigtig sparringspartner for Condairs kunder og internt i virksomheden. Stillingen er en attraktiv mulighed for at blive en del af en international koncern, der har en bred portefølje af spændende kunder.

Condair er totalleverandør af løsninger til fugtstyring og er desuden markedsledere på området i Danmark. Som Intern Salgsingeniør og Teknisk Rådgiver hos Condair, vil du have en nøglefunktion i teamet, idet du sætter struktur på salgsprocesserne.

Med direkte reference til salgsdirektøren, varetager du således følgende ansvarsområder: 

 • Salg, rådgivning og vejledning af primært HVAC-produkter
 • Opfølgning på kunderne og vedligeholdelse af kunderelationen
 • Løbende koordinering med alle relevante interessenter (eksterne sælgere, serviceafdelingen, produktion), så kunderne oplever en smidig og ensartet proces

Som Intern Salgsingeniør yder du support til og understøtter eksterne salgsingeniører med arbejdsopgaver som f.eks. tekniske beregninger, udarbejdelse af tilbud mm. Du sørger for løbende at håndtere ordre i Condairs CRM- og ERP-system i tæt samarbejde med øvrige kollegaer.


Erfaren Intern Salgsingeniør, der har kendskab til HVAC

Du kommer formentlig med en baggrund som maskinmester, maskintekniker eller VVS’er (fokus på ventilation er dog et krav). Du har ydermere 3-5 års relevant erhvervserfaring. Kendskab til HVAC er desuden et krav. IT-værktøjer vil være en helt naturlig del af din hverdag, og du vil få en grundig oplæring i SAP, MS CRM og Condairs interne beregningsprogram.


Ansvarsbevidst og relationsskabende kandidat, der trives med tæt kundekontakt

Som person forestiller vi os, at du er handlekraftig og har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, som betyder, at du kan forfølge fastsatte mål. Da stillingen indebærer en del kundekontakt, er det vigtigt, at du har stærke kommunikationsevner, som gør dig i stand til at tale med mennesker på alle niveauer. Du har desuden en kommerciel forståelse, og forstår vigtigheden i at sætte kunden i centrum.


Condair tilbyder

Som Intern Salgsingeniør i Condair vil der være rig mulighed for at se effekten af egen indsats, idet du som en del af teamet er med til at optimere salgsprocesserne. Stillingen rummer desuden, på sigt, muligheden for at avancere til Application Manager/Produktspecialist.

Condair er kendetegnet ved en dynamisk og ligetil kultur, hvor medarbejderne har en optimistisk tilgang til at kunne løse opgaverne og imødekomme kundernes behov. Alle medarbejdere i Condair er yderst passionerede omkring det de gør, og er gode til at dele viden, evner og idéer, og dermed sparre med- og hjælpe hinanden.


Om Condair

Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling. Condair sætter desuden standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger. Condair-gruppen eksporterer til mere end 50 lande over hele verden.

Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre, biblioteker, produktionsvirksomheder mv. Vores løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision, og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug.

Condair A/S er ejet af Condair i Schweiz, og gruppen har kontorer over hele verden. I Danmark er der 60 engagerede medarbejdere fordelt på vores hovedkontor i Ry og vores kontor i Slagelse.


Søg stillingen
Passer ovenstående på din profil, hører vi meget gerne fra dig. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket her

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Research Consultant, Caroline Sonne på cs@mindweiss.com eller +45 60 13 91 34 eller Salgs- og Marketingdirektør, Carsten Brostrup på tlf. 23658428.


         Få et kig indenfor hos Condair i Ry

          

          

         Condair er totalleverandør af fugtstyring         Mere om Condair A/S ...