17.12.2021

Servicechef søges til Condair 

Vi søger en Servicechef, der kan lede og styrke samarbejdet i Serviceafdelingen.
Stillingen er en unik mulighed for at træde ind i en dynamisk og fremsynet virksomhed, der er en del af en international koncern.
 

Condair er totalleverandør af løsninger til fugtstyring og er desuden markedsledere på området i Danmark. Med direkte reference til Condairs Salgsdirektør, Carsten Brostrup, bliver du ansvarlig for ledelse af Serviceteamet.

Dine ansvarsområder som Servicechef, kan sammenfattes til:

 • Ledelse af et højt engageret serviceteam, bestående af 12 teknikere og 4 interne medarbejdere, hvilket indbefatter, at du bidrager med den nødvendige sparring, løser tekniske problemer og håndterer ledelsesopgaver, på tværs af Condairs to kontorer
 • Support af salgsafdelingen. Der er et stærkt samarbejde mellem salgsafdelingen og serviceafdelingen, hvorfor du vil få ansvaret for at supportere salgsafdelingen og bidrage med viden og kompetencer, så kunderne oplever en helhedsorienteret service
 • Du får en vigtig rolle i ledergruppen, og vil få stor indflydelse på den daglige drift samt strategiske tiltag
I forlængelse af ovenstående arbejdsområder, bliver du ansvarlig for implementering af ”Field Service Management tool” i SAP, hvilket indbefatter, at du sætter retningen for, hvordan SAP/Service modulet skal bruges i teamet. Herunder skal du sikre medarbejdernes forståelse for og brug af systemet. Som leder arbejder du desuden kontinuerligt på at støtte og udvikle dine medarbejdere, så de bevarer deres motivation og arbejdsglæde.

Teknisk velfunderet Servicechef med dokumenteret ledelseserfaring
For at kunne varetage stillingen forestiller vi os, at du kommer med en baggrund som VVS’er, elektriker, maskinmester e.l., hvorfor du kan sætte dig ind i og forstå de spørgsmål, som bliver stillet af kunder, teknikere eller sælgere. Derudover er det afgørende, at du har solid erfaring med servicesystemer og generelt har haft berøring med mange IT-systemer og serviceprogrammer. Du har endvidere 2-3 års erfaring fra en mellemstor virksomhed, som har en afdeling, der servicerer forretningens tekniske produkter. Alternativt har du siddet i en mindre virksomhed, hvor du har haft koordinatorrollen og et større ledelsesansvar.

Synlig leder, der kan skabe resultater og sikre høj faglighed med og gennem dine medarbejdere
Som person ser vi gerne, at du er proaktiv og kundeminded, hvilket betyder, at du kan rådgive, gå forrest og træffe beslutninger. Du opfanger og reagerer på konfliktsignaler og formår at håndtere de konflikter, der opstår på arbejdspladsen. Du arbejder tilmed systematisk og er motiverende i din uddelegering af opgaver. Endeligt er du imødekommende og tydelig i din kommunikation, og du forstår vigtigheden i at skabe den nødvendige tillid, der gør, at medarbejderne har lyst til at åbne sig.

Condair tilbyder
Som Servicechef hos Condair bliver du en del af en dynamisk og ligetil kultur, hvor samarbejde og åbenhed vægtes højt og er en integreret del af hverdagen. Alle medarbejdere er passionerede omkring det de gør, og er gode til at dele viden, evner og idéer, og dermed sparre med- og hjælpe hinanden. De er desuden åbne over for nye idéer og måder at gøre tingene på. Du bliver ligeledes en del af et team, med en høj grad af faglighed. Der eksisterer en enorm ærekærhed, som medfører, at medarbejderne i teamet gør tingene ordentligt og ikke efterlader en opgave, før den er løst til perfektion. Dertil hører, at teamet er selvkørende og arbejder hårdt samtidig med, at der er plads til at have det sjovt med hinanden.

Om Condair
Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling. Condair sætter desuden standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger. Condair-gruppen eksporterer til mere end 50 lande over hele verden.

Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre, biblioteker, produktionsvirksomheder mv. Deres løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision, og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug. Condair A/S er ejet af Condair i Schweiz, og gruppen har kontorer over hele verden. I Danmark er der 50 engagerede medarbejdere fordelt på deres hovedkontor i Ry og deres kontor i Slagelse.

Søg stillingen
Du søger stillingen via dette link ved at klikke på knappen. Ansøgningsfristen er d. 3. januar 2022. Spørgsmål til stillingen kan henvendes til  Jannie Marie Kristensen på tlf. 29628565 eller Salgs- og Marketingdirektør, Carsten Brostrup på tlf. 23658428.


         Få et kig indenfor hos Condair i Ry

          

          

         Condair er totalleverandør af fugtstyring         Mere om Condair A/S ...