Økonomisk gasdrevet dampbefugter

Condair GS

                       

Økonomisk dampbefugter med lave driftsomkostninger

Condair GS tilbyder dampbefugtning med høj kapacitet og lave driftsomkostninger. Økonomien i gas gør denne befugter omkring 60 % billigere i drift sammenlignet med tilsvarende elektriske dampbefugtere. Dette betyder hurtig tilbagebetaling ved udskiftning af elektrisk damp, især på højkapacitetssystemer.

Innovativ teknologi giver præcis fugtstyring

Den gasdrevne befugter anvender en 360° brænderteknologi, der sikrer en høj termisk effektivitet på over 90 %. Dette giver hurtigere respons på befugtningskrav, mere præcis fugtstyring og et minimalt gasforbrug.

Minimalt vedligeholdelsesbehov og sikker drift

Condair GS er konstrueret med store flade varmevekslere, der afkalkes under drift, hvilket hjælper med at reducere vedligeholdelsesbehovet og sikrer effektiv varmeoverførsel.

Indbygget fejlfindingsfunktion sikrer lave omkostninger til service

Befugteren kan tilsluttes et BMS-anlæg eller styres via kontrolpanelet med baggrundsbelyst LCD-display. Den har en kontinuerlig selvdiagnosticeringsfunktion med selvkorrektion og fejlsikring. En fejlfindingsfunktion på skærmen fører brugeren gennem korrigerende handling, så omkostninger til teknikerassistance undgås.

Høj kvalitet, avancerede sikkerhedsfunktioner, brugervenligt design og en lang række fleksible muligheder gør Condair GS til det foretrukne valg inden for gasdrevet befugtning. Læs mere om teknologien bag gasdrevet dampbefugtere.

Funktioner og fordele med Condair GS dampbefugter

  • 60% lavere energiomkostninger end ved elektrisk dampbefugtning
  • Stor dampkapacitet
  • Kan betjenes med drikkevand, demineraliseret eller blødt vand

  • Yderst effektiv 360° gasbrænder (90 % effektivitet)
  • Certificeret af British Gas

Brug for hjælp til at vælge den rette befugter til dit projekt?