28.05.2024

Condair teamer op med Heidelberg på Drupa

Drupa: 28/05/24-07/06/24, Messe Düsseldorf, Tyskland, Condair hal 16, stand F31

Condair, der er specialist i befugtning af tryksager, udstiller sine højtryksbefugtere på sin stand (H16, F31) på den kommende Drupa-udstilling og befugter også Heidelbergs stand i hal 1.

Effektiv styring af luftfugtigheden er en afgørende faktor for at sikre printproduktivitet og kvalitet, og Condairs højtryksbefugtere har konsekvent opretholdt luftfugtigheden på Heidelbergs Drupa-stande siden 2004.

Et korrekt niveau af luftfugtighed i en printhal sikrer, at papirdimensionerne forbliver ensartede, og at der ikke fordampes fugt fra kanterne, hvilket giver en bedre ydeevne på trykpresserne. Statisk elektricitet bekæmpes også ved at opretholde en luftfugtighed på omkring 50%RH.

ML-højtryksbefugteren fra Condair består af en vandbehandlings- og pumpestation, der tilfører vand til en række dyser placeret rundt om det område, der skal befugtes. En enkelt enhed kan levere op til 750 kg vand i timen til en atmosfære og er ideel til store industrielle trykkerihaller.

Ud over at kunne se Condairs højtryksbefugtere i drift på Drupa vil de besøgende også kunne opleve 'Knowledge Lounge' på Condairs stand.

Der vil være et udvalg af tre fem-minutters træningssessioner at vælge imellem, hvor enkeltpersoner eller teams kan lære, hvad man kan gøre for at reducere energiomkostningerne med befugtning, hvordan man kan reducere bekymringer om befugterservice, eller hvordan befugtning kan beskytte helbredet.


Tilbage til nyhedsoversigten

Visit the Condair stand at Drupa 2024

'Relax and refresh' i Condair Knowledge Lounge på stand F31, H16

Få vejledning om befugtning i trykkerier

Kontakt os


Vil du høre mere styring af luftfugtighed?

Se nogle af vores udvalgte referencer...